Hij dacht de lachers in het vliegtuig op zijn hand te krijgen, maar in plaats daarvan kon een passagier van Alaska Airlines zijn koffers pakken. De vrijpostige opmerkingen aan het adres van de stewardess werden hem bepaald niet in dank afgenomen.

Alaska Airlines liet de passagier uit het toestel verwijderen na de veiligheidsinstructie. Hij had de stewardess bij de demonstratie van het zwemvest 'Oehhh, sexy!' toegeroepen. Toen ze vroeg om een beetje respect, zei de man: ,,Kom op, ik ben alleen wat met je aan het dollen.''

De bemanning besloot de man daarop te verwijderen, een beslissing die wordt gesteund door de luchtvaartmaatschappij, aldus woordvoerster Ann Zaninovich.

Terwijl de man terug naar de terminal in Burbank werd begeleid, protesteerde hij hevig dat hij zijn reis naar Seattle niet mocht vervolgen. Hij vond dat hij niets had misdaan.

Uit een post op Facebook van een medepassagier blijkt overigens dat daarover zeer verschillend wordt gedacht. Sommigen prijzen de luchtvaartmaatschappij, anderen spreken van een overtrokken reactie van de bemanning.