Een vrouw uit het Britse Market Drayton moet vier maanden de gevangenis in omdat ze haar twee boa constrictors heeft onthoofd, om vervolgens de koppen van de slangen door te slikken. Ze werd door de politie gevonden met één van de lichamen om zich heen gewikkeld.

Volgens de politie was ze dronken toen ze de slangen met een schaar onthoofdde. Toen ze werd gevonden in het huis van haar zus, bewoog het lichaam van de slang nog. De koppen had ze inmiddels in haar broekzakken, ze had besloten dat ze die toch liever wilde houden en had daarom overgegeven.

De openbaar aanklager vertelt dat de vrouw al sinds mei vorig jaar samen met haar slangen bij haar zus woonde. Ze was bang dat haar zus haar binnenkort op straat zou zetten, en wilde haar zus niet voor haar slangen laten zorgen. Daarom doodde ze de slangen.

Het is niet de eerste keer dat de vrouw haar huisdieren mishandelt: eerder liet ze haar hamster in een aquarium vallen om toe te kijken terwijl hij verdronk. Ze vond dat hij 's nachts te veel geluid maakte. Ook heeft ze haar kat ver van haar huis vrijgelaten na een 'lange busrit'.