De Amerikaanse comedian Burr Martin is best trots op zichzelf als hij weer een nieuwe selfie op instagram plaatst: #NailedIt (gelukt). Zelf ziet hij er niet zo mooi uit, maar hij heeft wl op een briljante manier een selfie van zijn dochter nagemaakt.

Burr is een beetje klaar met de sexy selfies van zijn dochter. In plaats van er iets van te zeggen heeft hij een betere manier bedacht om zijn punt te maken. Op zijn Instagramaccount schrijft hij: "Mijn dochter heeft weer eens een sexy selfie gepost. Ik zou er wat van kunnen zeggen maar ik heb iets beters bedacht."

Burr is op zijn account niet mals in het commentaar op zijn dochter. "Ik vond dat ze er uitzag alsof ze Japanse zakenmannen wilde verleiden dus ik ging haar foto's namaken in de hoop dat ze er mee zou stoppen." Dochter Cassie postte na de actie van haar vader inderdaad minder foto's maar dat weerhield Burr er niet van om toch af en toe nog wat selfies te kopiren. "Ik verveel me ook wel eens."

Het valt nog niet mee om alle foto's te imiteren. Dochterlief zit namelijk onder de tatoeages die Burr na moet maken. "Het kostte me drie dagen om de inkt er weer af te krijgen" schrijft hij. Arme pa.

Dochter Cassie kan de selfies van haar vader stiekem wel waarderen. Op social media noemt ze zichzelf het 'Mijn vader mishandelt me op social media'-meisje. Een beetje extra aandacht komt haar sowieso wel goed uit: ze wil graag een beroemde zangeres worden.
Foto