,,Ik heb het helemaal zelf gemaakt!", riep een meisje tegen haar vader nadat ze een stoepkrijttekening maakte. Hij verwachtte een tekening van giraffen, maar in plaats daarvan had de kleine deerne een penis op de tegels gekliederd. Haar vader besloot zijn dochter te filmen terwijl ze uitlegde wat ze had getekend.

Nadat pa het kunstwerk van zijn dochter eerst even bekeek, besloot hij zijn dochtertje een uitgebreide uitleg te laten geven over de 'giraffen'. ,,Waarom leg je niet uit wat het precies is", vraagt de vader in het filmpje dat afgelopen week op YouTube werd geŁpload. Waar dit was, is niet bekend.

Het meisje vertelde daarna trots aan haar vader wat haar tekening moest voorstellen: een familie giraffen. ,,Dit is de grote zus, dit de moeder en de vader", legt het kind uit terwijl ze het stoepkrijt aanwijst.

De jonge kunstenares heeft duidelijk niet door dat haar vader de draak met haar steekt. Na de uitleg van zijn dochter draait hij de camera nog even naar zichzelf en laat de grijns op z'n gezicht zien.

Overigens zouden de gelijkenissen tussen de tekening van de jongedame en het mannelijke geslachtsdeel zo accuraat zijn, dat YouTube het filmpje verwijderde. Het zou de richtlijnen van YouTube schenden. Of de gelijkenis met een penis daadwerkelijk de reden was voor YouTube om het te verwijderen, is niet geheel duidelijk.
Filmpje