De Australische moeder Amy Schembri was de wanhoop letterlijk nabij toen haar zoontje Dominic (2) de hele supermarkt besmeurde met zijn grote boodschap. Ze kreeg echter hulp vanuit onverwachte hoek. Omstanders en het personeel waren de huilende vrouw meer dan behulpzaam.

Amy was met haar twee zoontjes, Dominic (2) en Jeremy (4) aan het winkelen bij Woolworths in Kings Langley bij Sydney. Dominic had zijn moeder al meermaals gewezen op de komende 'ka ka'. Ze checkte zijn luier, maar er was niets aan de hand.

Tot ze even later bij de kassa stond. ,,Alsof er een soort ontlastingexplosie plaatsvond in zijn broek. Het zat op de buggy, zijn kleding, de vloer", schrijft Schembri op Facebook.

Terwijl de tranen in haar ogen stonden kwamen omstanders en het personeel helpen met hygiŽnische doekjes en poetsmateriaal. Ze hielden het oudere broertje bezig, terwijl Dominic werd schoongemaakt. Amy is ontroerd door zoveel begrip en hulp. Als klap op de vuurpijl schold Woolworths ook nog eens haar rekening voor de boodschappen kwijt.

Ze bedankt de supermarkt via een facebookpost. Haar bericht is in een paar dagen tijd massaal geliked en gedeeld.