Online de liefde vinden, het is een steeds bekender fenomeen. Eigenlijk is het al vrij normaal geworden, maar met een stijging in het aantal online liefdes, stijgt het aantal online oplichters net zo hard mee. Dat ontdekte ook de 38-jarige Evangelina Tsadiosou.
De singer/songwriter uit Stevenage, Engeland verkocht alles wat ze in haar bezit had om te kunnen trouwen met haar online geliefde. Hij bleek later niet helemaal te zijn wie ze had verwacht. De Canadees hield er nog wat andere vrouwen op na. Evangelina ontmoette de 38-jarige Darryl Brown Fancey negen maanden geleden, toen hij haar toevoegde op Facebook. Ze gebruikten Messenger om elkaar de hele dag berichtjes te sturen. Daardoor werden ze verliefd op elkaar en belden ze elke dag. Om het sprookje compleet te maken, vroeg Darryl Evangelina in december ten huwelijk en uiteraard zei ze ja. De twee maakten plannen om naar Toronto te verhuizen, Evangelina zou een trouwjurk dragen op het vliegveld zodat ze direct na de eerste ontmoeting konden trouwen. De vrouw verkocht haar huis en alles wat ze had om de plannen te bekostigen. Maar toen kwam haar verhaal online en lazen de andere vriendinnetjes van Darryl het ook. Deze dames stuurden Evangelina berichtjes om haar te laten weten hoe de vork in de steel stak.

Darryl vertelde de jonge vrouw dat dit exen waren, die hem probeerde dwars te zitten. Op zijn eigen Facebook plaatste hij een bericht dat hij nooit verloofd is geweest, geen relatie had en nooit plannen heeft gehad om te gaan trouwen.
Evangelina vertelde Caters News: ,,Ik kan niet geloven dat dit is gebeurd, ik vertrouwde Darryl volledig. Hij vertelde me elke dag hoeveel hij van me hield, ik voel me zo vernederd. Ik heb alles verkocht. Ik weet dat het een wervelwind-romance was, maar soms moet je je hart volgen. Hij zei dat hij een huis voor ons had gekocht en niet kon wachten om bij me te zijn." Gedurende haar reis naar Canada werd Darryl al afstandelijker: ,,Hoe dichterbij ik kwam, hoe afstandelijker hij werd. Hij zei dat zijn baas zijn telefoon had afgepakt, dat hij gestrest was en lange dagen werkte, ook in het weekend. Uiteindelijk zei hij dat hij niet met me kon trouwen op het vliegveld, ik zou in juni terug moeten komen." Evangelina heeft nu twee weken om haar huis te verlaten en heeft helemaal niets meer. Ze deelt haar verhaal zoveel mogelijk om andere vrouwen te waarschuwen voor de gevaren van online relaties. Ze is blij dat Darryl geen deel meer uitmaakt van haar leven, zodat ze het af kan sluiten.