De vader van het jongetje dat tijdens een KLM-vlucht een hartaanval kreeg, heeft de vliegmaatschappij hartelijk bedankt. "Iedereen bedankt en onze oprechte excuses voor het ongemak dat de vertraging mogelijk heeft opgeleverd voor alle passagiers."

De 6-jarige Adam zat met zijn familie in het vliegtuig van Amsterdam naar Singapore toen het mis ging. Hij kreeg een hartaanval. De piloot maakte een tussenlanding in Boekarest, waar het kindje werd opgenomen in het ziekenhuis. Inmiddels gaat het weer goed met de kleine Adam en is de familie weer in Singapore.

"We willen de KLM, de bemanningsleden en de piloot hartelijk bedanken voor het maken van de tussenlanding in Boekarest", schrijft Adams vader Christophe op Facebook. "We zijn ons bewust van de kosten van zo'n beslissing en de vertraging die daardoor is ontstaan. Iedereen bedankt en onze oprechte excuses voor het ongemak dat de vertraging mogelijk heeft veroorzaakt."

KLM heeft inmiddels gereageerd op Christophes bedankje. "Wat een hectische tijd moeten jullie hebben gehad. We zijn blij om te horen dat het weer goed gaat met Adam. Excuses maken is niet nodig, de veiligheid van de passagiers is onze eerste prioriteit."

Dj Mental Theo was ook aan boord van het vliegtuig. Hij zei alle lof te hebben voor de 'heldenactie' van de piloot. "Een dokter aan boord heeft met behulp van medische apparaten het kindje weer bij laten komen", vertelde hij aan RTL Nieuws.