Met de kerst in aantocht leek het een Oostenrijkse radio-dj een goed idee om zijn luisteraars in de sfeer te krijgen. En dat deed hij door onafgebroken 'Last Christmas' van Wham! te draaien.

De dj van dienst, Joe Kohlhofer, had niemand bij zijn radiostation Antennae Carinthia op de hoogte gesteld van zijn plan. Hij barricadeerde de deur van zijn hok en vertelde zijn co-presentatrice dat hij de show alleen ging doen.

Terwijl zijn collega machteloos toekeek, zette Kohlhofer misschien wel het meest gehate kerstnummer op en zette het op repeat. Luisteraars belden en smeekten hem om te stoppen, maar Kohlhofer hield het lang vol. Liefst 24 keer zelfs: meer dan twee uur lang hield hij stand - tot een wel heel speciaal iemand belde.

Zijn vierjarige dochter hing plots aan de lijn en vertelde dat ze het liedje niet zo leuk vindt, reden genoeg voor Kohlhofer om zijn actie te staken. Of zijn bazen het ook zo'n leuke stunt vinden, valt nog te bezien. Zij hebben in een lokale krant gezegd dat er misschien wel 'consequenties' volgen.