Het is misschien een beetje griezelig, maar toch ook knap gemaakt: een Britse amateurbakster heeft de kleine prins George in taartvorm gegoten. Ze maakte de levensechte taart als inzending voor een bakwedstrijd. En de kleine prins viel in de smaak.

Lara Mason trok veel aandacht met haar taart toen ze foto's van het bakproces op haar Facebookpagina plaatste. "Wees gewaarschuwd", schreef ze erbij. "Sommige van deze foto's zijn vrij 'creepy'. Maar vergeet niet dat de taart voor een decoratieve wedstrijd is en dus niet zal worden opgegeten."

De foto’s van het 'lichaampje' van cake en banketbakkersroom zien er inderdaad een beetje luguber uit. Maar het eindresultaat mag er zijn, vond ook de jury van de bakwedstrijd: de taart won goud.

Het kostte Lara zo'n 30 uur om de taart te bakken: het baksel werd uiteindelijk 91 centimeter hoog. Het is niet de eerste celebrity waarvan Lara een taart bakt, onder andere de dwerg Tyrion Lannister uit Game of Thrones en Johnny Depp als kapitein Jack Sparrow kregen eerder al de speciale taartbehandeling.
Foto