Deze kangoeroe in Australië dacht lekker anoniem een duik te nemen in een privézwembad, maar werd nietsvermoedend vastgelegd door de beveiligingscamera. Het beestje huppelt eerst vrolijk rond door de tuin, voordat hij een duik neemt in het zwembad.

,,We hebben al wel eens eenden in ons zwembad gehad, maar nog nooit een kangoeroe.'', vertelt bewoonster Amy Garraway met een glimlach aan BuzzFeed. In totaal bleef hij 45 minuten ronddobberen in het privézwembad van familie Garraway. Toen de ouders van Amy wakker werden van het gespetter, besloten ze te gaan kijken.

De ouders moesten de kangoeroe bij zijn armen pakken en naar boven tillen om hem er uit te krijgen. ,,Het was een heel warme nacht, dus hij was gewoon op zoek naar verkoeling. Alleen daarbij had niet gerealiseerd dat het bad te diep was om er zelf uit te komen'', vertelt Amy verder over het avontuur.

De familie had niet verwacht dat de kangoeroe zelf een duik zou nemen. Op de beelden is echter duidelijk te zien hoe het dier nog even halt houdt op de zwembadrand en vervolgens een enorme duik neemt. ,,Toen hij uit het water was, heeft hij hier nog drie uur rondgehangen. Hij was doodop.''
Filmpje