Een dashboard camera heeft gefilmd hoe een Amerikaanse agent op hero´sche wijze het leven wist te redden van een vrachtwagenchauffeur in Ohio.

De bestuurder belandde naast de weg na een verschrikkelijk ongeval met zijn vrachtwagen. Politieman Eric Devers was snel ter plaatse met zijn patrouillewagen en begon aan de reddingsactie.

Op de beelden is te zien hoe de ademhaling van de vrachtwagenchauffeur steeds zwakker wordt. Zijn oogleden zijn half toe. Plotseling stopt de man met ademen. Agent Devers start onmiddellijk met de reanimatie. ,,Niet sterven, niet sterven", roept hij. ,,Blijf ademen voor mij. Kom op, open je ogen, kom op!"

Vervolgens geeft de politieman instructies aan een voorbijganger die hem assisteert. Na enkele spannende momenten begint de bestuurder eindelijk weer te ademen waarna de ambulance na enige tijd arriveert.

Het verkeersslachtoffer werd vervolgens naar het ziekenhuis gebracht en zou volledig herstellen, zo schrijft The Huffington Post.

Voor truckbestuurder John Depue schieten woorden tekort om zijn dankbaarheid uit te drukken. ,,Simpel dank je wel zeggen kan nooit volstaan voor het redden van mijn leven; Ik denk dat jij echt wel mijn engel was die dag", aldus een overgelukkige Depue.