Wie heeft het niet gedaan? Nog even flink sporten om in die bruidsjurk of in dat pak te passen. Een Engels koppel was ook van plan 'een paar kilo' te verliezen, maar ze gingen iets verder.

Paul en Abi Maddern maakten 16 weken voor hun trouwdag een afspraak: we gaan eerst nog even wat gewicht verliezen. Er werd een personal trainer in de arm genomen om dat voor elkaar te krijgen, schrijft de Daily Mail.

Kapster Abi (29) mocht na een operatie nog amper bewegen en dus vlogen de kilo's er aan. "Normaal loop ik de hele dag rond. Ik schrok toen ik mezelf in de spiegel zag, zo wilde ik niet op mijn huwelijksdag verschijnen." Dat gold ook voor haar toekomstige man.

Samen raakten ze maar liefst 22 kilo kwijt. Abi ging van 69 naar 61 kilo. Paul (35) woog voor de intensieve training nog 107 kilo, maar hij wist dat terug te brengen naar 93 kilo. Daaronder is ook veel nieuwe spiermassa.

Maar de grootste verrassing was er voor de familie en vrienden. Toen die Paul en Abi weken later weer zagen, vielen er heel wat monden open. Het paar zag er compleet anders uit.