Je denkt dat vriendlief een paar weken op vakantie gaat, maar wanneer hij terugkomt, is hij getrouwd. Het overkwam de vriendin van Papiss Demba Cissé.

Zijn 24-jarige vriendin Rachelle Graham wachtte thuis op hem in Engeland. Tegen haar had ze gezegd dat hij enkele weken naar zijn vaderland Senegal zou gaan. De tussenstop in Parijs, laat staan dat hij ging trouwen, liet hij achterwegen toen hij zijn plannen doorgaf aan Rachelle.

Sms’jes werden niet meer beantwoord, dus Graham ging op onderzoek uit. Na enige tijd rond te hebben gezocht op internet, kwam zij tot haar grote verbazing trouwfoto’s tegen op de Facebook-pagina van Awa Diallo, een 29-jarige Senegalese voetbalster. Daar zag ze haar Cissé met een andere vrouw. “Ik ben teleurgesteld dat Papiss met iemand anders getrouwd is zonder iets aan mij te laten weten, zegt Graham tegen Daily Star. “En dat nadat we zoveel tijd samen hebben doorgebracht. Mijn hart is gebroken. Maar goed, het is zijn leven. Hij heeft hiervoor gekozen. Daar kan ik niets aan veranderen.”