Voor drie identieke Braziliaanse zussen was vorige week zaterdag de mooiste dag van hun leven. De drieling trad tegelijkertijd in het huwelijk.

De 29-jarige Rafaela, Rochele en Tagiane Bini uit de stad Rio Grande do Sul in het zuiden van Brazilië gaven het jawoord in dezelfde trouwjurk en met dezelfde haardracht. Het enige verschil tussen de drie zussen was de kleur van hun boeket.

Zelfs de drie kersverse echtgenoten, Rafael, Gabriel en Eduardo, konden hun nieuwe wederhelften nauwelijks uit elkaar houden toen de trouwgeloften werden uitgewisseld. Dat meldt de Braziliaanse website Globo.com.

De driedubbele bruiloft, die plaatsvond in de kathedraal van de stad Passa Fundo, was trouwens een initiatief van de ouders van de vrouwen. De vader stond er ook op al zijn dochters zelf naar het altaar te lopen. Dit gebeurde in de volgorde waarin de meisjes 29 jaar geleden werden geboren.

In totaal telde de bijzondere bruiloft achttien bruidsmeisjes en -jonkers. Zij waren aan de juiste bruid te koppelen doordat ze de kleuren droegen van het bruidsboeket van de dochter waar ze bij hoorden.
Foto