Tragisch incident tijdens een worstelwedstrijd in het Mexicaanse Tijuana. Toen grote ster Pedro Aguayo Ramirez, beter bekend als Hijo del Perro Aguayo, hard geraakt werd op het hoofd, bleef hij roerloos hangen in de touwen. Aguayo bleek te zijn overleden in de ring, maar de show ging gewoon door, ook live op televisie. De choquerende beelden veroorzaakten heel wat beroering in Mexico en ver daarbuiten.

Pedro Aguayo (35) was de zoon van een andere Mexicaanse worstellegende. In Tijuana nam hij het tijdens een wrestling-show op tegen de voormalig WWE-ster Oscar Gutierrez, beter bekend als Rey Misterio.

Toen Aguayo een forse trap vol in het gezicht incasseerde, plofte hij keihard in de touwen en bleef roerloos hangen. Even later viel hij op het canvas aan de rand van de ring. De andere worstelaars en de scheidsrechter hadden niet meteen in de gaten dat er iets ernstigs aan de hand was en het gevecht ging gewoon verder. Ook het publiek dacht dat alles deel uitmaakte van de show. Volgens Mexicaanse media verloor Aguayo meteen het bewustzijn. Hij zou niet meer bijkomen.

Aguayo werd nog in allerijl naar het ziekenhuis gebracht, maar alle hulp kwam te laat. Hij had een zwaar hersentrauma opgelopen. In onderstaande video zijn de laatste momenten van Aguayo te zien, kort voor het tragische incident. Filmpje