Een Amerikaans meisje werd in het publiek vernederd door haar eigen moeder. Het kind moest een t-shirt dragen vol neerbuigende commentaar die haar 30-jarige moeder had geschreven. Het kind zou ook de avond voor het incident door haar moeder geslagen zijn omdat ze een slecht rapport had.

De moeder vond dat daar dochter een ernstige straf verdiende nadat ze met alleen maar buizen naar huis was gekomen. Het meisje werd thuis geslagen door haar moeder met een riem en moest de volgende dag naar school in een vernederende t-shirt. Op haar t-shirt stonden dingen te lezen zoals "Ik ben overal voor gebuisd. Ik mag in de toekomst geen vriendje hebben, dus probeer het ook niet. Anders krijg ik weer zo'n rammeling zoals vorige nacht.". Het meisje mocht ook geen vrienden meer hebben op school of frietjes eten tot ze minstens een C behaalde op al haar vakken in plaats van een F.

De school greep onmiddellijk in nadat het meisje in de t-shirt op school aankwam. Na een verdere inspectie bleek het kind vol blauwe plekken te staan. De moeder, Melany Joyce Alexander, werd door de politie opgepakt voor mishandeling. De vrouw ontkende eerst de feiten maar bekende later toch. De vrouw heeft in totaal vier zonen en twee dochters.
Foto