Twee afvallers van Boer Zoekt Vrouw hebben een relatie met elkaar. Het gaat om Wies Jongejan en Joke Spruit, die in eerste instantie een brief schreven voor boerin Bertie.

Na de opnames zochten de vrouwen elkaar op en dat klikte zo goed dat ze een relatie kregen, vertelt het stel op de website van het programma. "Ik vond haar tijdens de ontmoetingsronde al wel heel leuk", vertelt Wies. Bij Joke duurde dat wat langer, aangezien zij helemaal voor Bertie ging. "Ik ging totaal voor haar tijdens de speeddate; ik was helemaal niet met Wies bezig. Pas toen Bertie aangaf dat ze mij niet wilde meenemen voor de logeerweek, wist ik dat er nog een leuke vrouw was. Wies dus. Ik heb daarna contact met haar opgezocht.

De twee maakten al snel een afspraakje. "Op maandag hadden we elkaar al een whatsappje gestuurd en zaterdag hadden we ons eerste afspraakje. Het was heel bijzonder", zegt Wies. Een zoen op de wang gaf de doorslag. "Toen was het ijs gebroken. We hebben inmiddels elkaar ouders ontmoet, het gaat wel erg snel." Het koppel gaat nu ook samenwonen. "Trouwen, kinderen, huisje, boompje, beestje, daar is het allemaal al over gegaan. Het liefst ben je gewoon bij elkaar. Het is maar niks, dat heen en weer rijden. Ze is de liefde van mijn leven", vertelt Wies. "Zeker weten", aldus Joke.
Foto