Een 18-jarige Amerikaanse meid vertelt in een interview met NY Mag uitgebreid over de seksuele relatie die ze met haar biologische vader heeft.

De vrouw, die anoniem wenst te blijven, groeide op zonder haar vader. Tijdens haar tienerjaren kwam ze opnieuw in contact met hem. "We chatten eerst wat op internet en ontdekten dat we toch wel erg veel gemeen hadden."

Toen ze elkaar eindelijk ontmoetten hing er binnen enkele dagen al seksuele spanning in de lucht. "We waren aan het worstelen en toen kneep hij me in mijn dij. Daar kreeg ik kippenvel van. Vervolgens praatten we over onze gevoelens voor elkaar, zoenden we en gingen we met elkaar naar bed."

"Er was een reden dat hij mijn eerste bedpartner was. Ik had me nog nooit zo op mijn gemak gevoeld bij een man. We kwamen allebei klaar en omdat we zo op elkaar lijken was het heel makkelijk om elkaar te plezieren", zo gaat ze verder. Haar vader verliet zijn vriendin vervolgens voor zijn dochter. Ondertussen zijn de twee verloofd.

Mogelijk dat papa en dochterlief last hebben van Genetic Sexual Attraction, waarbij genetisch verbonden mensen zich seksueel tot elkaar aangetrokken voelen.

Het hele interview, dat behoorlijk lang is, is te lezen bij NY Mag.