Toen Parma Bertoli en Stephanie Nickles in 2004 verliefd werden op elkaar, gingen ze nog als man door het leven. Nu, ruim elf jaar later, stappen ze in het huwelijksbootje: als vrouwen. De weg naar het jawoord kende de nodige obstakels en het duo hoopt nu dat donateurs hun huwelijk willen meebetalen, schrijft The Mirror.

De 43-jarige Stephanie werd in 2006 definitief mevrouw Nickles. Haar zestien jaar oudere partner was twee jaar later man af. Nu ze helemaal gewend zijn aan het vrouw zijn, is het tijd voor een volgende stap, maar de gezondheid van Parma heeft de glans van het voorgenomen huwelijk er wel een beetje afgehaald. In oktober kreeg ze te horen dat ze een hersentumor heeft en nog ongeveer een jaar te leven heeft.

“Ik weet dat ik niet lang meer op deze aarde zal zijn en als we nog kunnen trouwen, zou dat echt geweldig zijn”, aldus Parma die zich een jaar geleden verloofde met Stephanie. Het enige probleem is nu nog dat het stel de bruiloft eigenlijk niet meer kan betalen. Stephanie heeft haar baan als model opgezegd om voor Parma te zorgen en alle reserves zijn nu op.

Om toch in een mooie jurk en met mooie ringen op het altaar te kunnen verschijnen, hopen Stephanie en Parma nu dat er mensen bereid zijn het duo een handje te helpen.
Foto