De 21-jarige Benji had zijn vader Phil al zo’n 13 jaar niet meer gezien. Maar de twee werden na al die tijd op een wel heel bijzonder moment herenigd.

Het grootste gedeelte van zijn leven woonde Benji in Engeland, maar hij ging na 13 jaar terug naar Australië. Eenmaal aangekomen daar ging Benji met een aantal vrienden kajakken op het strand. Say what! Benji’s vader was op dat moment ook aanwezig op precies hetzelfde strand. Phil was daar om een wandeling te maken met zijn vrouw.

Toen Phil naar de zee keek zag hij een aantal kajakkers in de problemen. No hesitation, Phil dook het water in om deze boys te helpen. Maar deze ‘boys’ waren niet zomaar ‘boys’, want een van hen is zijn zoon (nog een keer say what!).

“Ik herkende hem meteen. Zijn bruine ogen kwamen me zó bekend voor.”

Benji verliet zijn vader toen hij drie jaar oud was en verhuisde met zijn moeder destijds naar Engeland. Door de jaren heen hebben ze contact gehouden, maar dat werd steeds minder waardoor ze elkaar al een paar jaar niet meer gesproken hadden. Gelukkig voor deze twee dat ze weer samen zijn. Dit is toch eens wat anders dan een Robert Ten Brink momentje.