Een man in de Amerikaanse staat CaliforniŽ wordt ervan verdacht de keeshond van zijn vriendin te hebben gekookt. Het vlees zou hij haar hebben geserveerd tijdens een 'romantisch' diner.

Het maal werd de vriendin van de 34-jarige Ryan Watenpaugh voorgeschoteld tijdens een etentje waarin ze hun hereniging vierden. Na het eten stuurde Watenpaugh zijn vriendin een sms'je met de vraag†hoe haar hond smaakte, schrijft de LA Times.†Zijn vriendin heeft de politie verteld dat ze vorige maand tijdens een hevige ruzie met Watenpaugh de achterdeur van hun appartement uit vluchtte. Toen ze later terugkwam, waren haar hondje Bear en Watenpaugh verdwenen. Begin deze maand leek alles weer koek en ei te worden tijdens het 'goedmaaketentje'.

Watenpaugh†is gearresteerd en zit onder meer vast wegens huiselijk geweld. Hij wordt er ook van beschuldigd sms'jes te hebben gestuurd met de vraag wat hij met de pootjes van het hondje moest doen. Later zou hij die in een plastic zak hebben achtergelaten bij de deur van haar appartement.

Watenpaugh ontkent de beschuldigingen. In zijn huis vond de politie verschillende vuurwapens, waaronder een Roemeense variant op de Kalasjnikov.†