Een getrouwd stel in BraziliŽ zocht al jaren naar hun beide biologische moeders. Toen ze die vonden bleken ze elkaars broer en zus te zijn.

En alsof dat nog niet erg genoeg is, deed de 39-jarige Adriana deze onthutsende ontdekking live op de radio. Ze had namelijk de radiozender Radio Globo ingeschakeld om met de Braziliaanse versie van 'Spoorloos' haar moeder te vinden, naar wie ze al bijna haar hele leven op zoek was. Het programma slaagde daarin en moeder en dochter werden herenigd op de radio.

Een ontroerend moment, totdat het gesprek een bizarre wending neemt, als moeder haar dochter vertelt dat ook nog een jongere broer heeft, genaamd Leandro. Het duurt niet lang totdat Adriana beseft dat de broer die haar moeder omschrijft, haar man moet zijn. De man met wie ze een 6-jarige dochter heeft.

Beide wisten wel dat hun biologische moeder Maria heette, maar het was voorheen nog geen moment in hen opgekomen dat ze naar dezelfde persoon op zoek waren. Inmiddels hebben ze het station laten weten dat ze samen blijven. "Als we dit van tevoren hadden geweten, dan lag het anders, maar we wisten het niet. En we houden van elkaar", aldus Adriana.