Een Oostenrijkse vrouw wilde even lekker haar kleurtje voor de zomer bijwerken, maar veroorzaakte daardoor een file. De vrouw ging naakt in haar raamkozijn liggen zonnen en de automobilisten beneden op de weg konden hun aandacht daardoor niet meer bij de weg houden.
De vrouw werd gespot door enkele automobilisten en al gauw botsten twee van de auto’s op elkaar. De bestuurder die achter de auto’s reed zei tegen lokale media: “Ik reed achter twee jongens die een aanrijding hadden omdat de automobilisten voor hen hun ogen niet op de weg konden houden.”
Een andere automobilist hoorde de twee mannen die op elkaar waren gebotst tegen elkaar schreeuwen: “Ik hoorde de man tegen de motorrijder die op hem was geknald roepen: “kijk je nooit waar je heen rijdt?”, de motorrijder zei toen: “Sorry ik was afgeleid”, en wees naar boven. De boze man zei vervolgens: “Ah oké, ik snap het al.””
Na enige tijd ontstond er een kleine file. Tegen de tijd dat de politie arriveerde was de vrouw al naar binnen gegaan en had ze haar raam gesloten.
Foto