Een stierengevecht in de beroemde Las Ventas-arena van Madrid is vroegtijdig geëindigd omdat de stieren alle toreadors hadden verslagen. Het is voor het eerst in 35 jaar dat de organisatoren het publiek voortijdig naar huis moesten sturen.

Aan het begin van het gevecht, dat wordt gehouden ter ere van het San Isidro-festival, verkeek de 33-jarige torero David Mora zich op de stier Deslio. Hij bleef te lang op zijn knieën zitten toen het dier kwam aanrennen en werd op de hoorns genomen.

Collega's konden Mora ternauwernood uit de arena krijgen. Hij moest met centimeterslange wonden in been en bovenarm worden opgenomen in het ziekenhuis. Na een operatie, waarbij hij twee liter nieuw bloed kreeg, is zijn toestand ernstig maar stabiel.

De stier werd kort daarna afgemaakt door een invaller, de 29-jarige Antonio Nazare. Hij werd daarna echter geraakt door zijn eigen stier, Feten, van 537 kilo. Mank moest ook hij afdruipen.
Feten verwondde daarna ook de derde stierenvechter die de ring betrad, de 24-jarige Saul Jimenez Fortes. Hij werd in de heup en dij geraakt door de hoorns van het dier.

Fortes slaagde er nog wel in het dier te doden, maar kon daarna niet nog een gevecht aan. Vier stieren die nog stonden te wachten op hun beurt kregen daardoor uitstel van executie.

Het publiek, dat gerekend had op een avondje vermaak, moest na een uur alweer vertrekken.