Een Amerikaanse bankier die voor miljoenen dollars gefraudeerd zou hebben en daarna zelfmoord zou hebben gepleegd, blijkt nog springlevend te zijn. Aubrey Lee Price werd aangehouden bij een stoplicht in Georgia.
De 47-jarige man zou in de periode van januari 2011 tot medio 2012 miljoenen verduisterd hebben. Hij zou 21 miljoen dollar verplaatst hebben om bedragen die hij verloren had met investeringen, te verbloemen. Toen de fraude aan het licht kwam, deed de FBI een opsporingsbevel uit.
Price besloot echter een proces en eventuele veroordeling niet af te wachten, maar om zijn eigen dood in scène te zetten. In juni 2012 pakte hij de veerboot naar Fort Myers in Florida, nadat hij zijn familie een brief had gestuurd dat hij van boord zou springen om zelfmoord te plegen.
Zijn lichaam werd nooit gevonden. Logisch, zo blijkt nu, want de oud-bankier was helemaal niet dood. Een agent hield hem staande, omdat z'n auto sterk verduisterde ramen had. Price moet nu alsnog voorkomen. Als hij wordt veroordeeld voor de fraude, kan hij 30 jaar celstraf krijgen. Hem wordt onder andere verweten, dat hij een 173.000 dollar kostende zoektocht ontketende, waarbij het leven van reddingwerkers onnodig in gevaar is gebracht.