Scott Mackintosh, een Amerikaanse vader van zeven kinderen, kon de opzichtige kledingkeuze van zijn dochter maar matig waarderen. Maar toen ze weigerde haar extra korte jeans uit te trekken, besloot hij haar met gelijke middelen terug te betalen.
Tijdens een familieuitje naar een restaurant en een minigolfbaan besloot hij zijn eigen jeansbroek ook maar wat korter te knippen, zo schrijft de Huffington Post. Om het geheel af te maken, haalde hij zijn T-shirt met opschrift ‘Beste Vader Ooit’ uit de kast. Hij dacht dat het zijn dochter Myley er wel toe zou brengen haar sletterige kleding te verruilen voor iets netters, maar niets was minder waar.
En dus kreeg de familie in het restaurant de ene vreemde blik na de andere. Tijdens het spelletje minigolf bleven mensen naar het ongewoon uitgedoste gezelschap staren. Scott noch Myley gaven echter een krimp. Alleen toen het gezin de dag wilde afsluiten met milkshakes, weigerde Myley nog uit de auto te komen.
Vader Scott schreef daarna op een blog dat hij zichzelf zonder probleem hopeloos belachelijk wil maken, zolang zijn dochter voor zulke kleding kiest. Sinds die dag heeft Myley nooit meer zulke korte shorts gedragen. Foto