Een Facebook-foto van een Amerikaanse werknemer van fastfoodketen Taco Bell die een hele stapel taco's aflikt, heeft voor geschokte reacties gezorgd.
De foto van zijn losse tongetje zette de man zelf op de Facebook-pagina van de fastfoodketen. Waarom hij dat heeft gedaan, is niet bekend. Op internet reageren mensen geschokt, ze vinden de actie 'walgelijk' en 'smerig'.
Omdat de lebberende werknemer de voedselvoorschriften aan zijn laars heeft gelapt, kan hij nu op zoek naar een nieuwe baan. Taco-likkers heeft hygiëne-expert Rob Geus, bekend van De Smaakpolitie, nog niet in ons land betrapt. "Dit gaat echt wel heel ver. Een zieke actie is het, maar ik ben er van overtuigd dat er ook in onze keukens de gekste dingen gebeuren. Rochelend en likkend keuken-personeel, ben ik nog niet tegen gekomen."
Ook in onze keukens worden de regels door het personeel met enige regelmaat aan de laars gelapt. "Lappen vlees die expres op de grond worden gegooid of vanuit de prullenbak opnieuw worden geserveerd, zijn geen uitzondering. In een Amsterdams hotel worden biefstukken in de vaatwasmachine ontdooid. Daar heb ik bewijs voor." Werknemers die wraak willen nemen op hun baas, zijn tot de gekste dingen in staat, weet Rob Geus. "Stiekem kunnen de mensen de gekste dingen doen. Maar zo ziek, als de taco-likker, heb ik gelukkig nog nooit gezien." Foto