Een radiopresentatrice van de BBC raakt volledig in paniek als een muis door de studio rent en voor haar op de tafel belandt. Ze dreigt zelfs ontslag te nemen als de muis over haar hand zou lopen. Shelagh Fogarty presenteert het programma 5 Live's. Tijdens de uitzending raakt ze ineens in paniek als ze de muis spot. Ze springt uit haar stoel en haalt haar voeten direct van de grond. Vervolgens gilt ze tegen haar luisteraars: "O mijn god, hoe verschrikkelijk. Het spijt me. Ik ben live op de radio aan het janken en roepen hoe verschrikkelijk dit is. Ik zit hier op mijn knieen omdat er een muis in de studio is."
"Ik weet niet of ik serieus door kan gaan met interviewen wanneer ik weet dat er een muis rond mijn voeten trippelt. Hoewel, mijn voeten raken de grond niet eens en ik heb ook nog een laarzen aan."
"Die muis kan me ook geen enkele manier iets maken, dit is belachelijk. Laat iemand alsjeblieft zorgen dat die muis weg gaat. Als-ie over mijn hand gaat lopen neem ik ontslag. Hij loopt over de tafel!" Op Twitter gaat Fogarty nog even door over de muis. "Ik heb tsunami's verslagen, terroristische aanslagen, rellen - maar een muis werd me te veel."