De grootste beha ter wereld is verkocht. Dit voor de borstkankercampagne Wear It Pink. De 30 meter brede fluorroze beha werd voor maar liefst 4465 euro gekocht door GoldenPalace.com, een bedrijf dat zich richt op de meest bizarre en unieke objecten die er te vinden zijn.
De gigantische beha ging na een tien dagen durende veiling in teken van borstkanker onder de hamer, vergezeld van een officieel Guinness World Record certificaat.
Om een idee te vormen van het rariteitenkabinet waar deze reuzenbeha aan wordt toegevoegd, een opsomming van wat andere koopjes waar de lifestylesite Female First melding van maakt. GoldenPalace.com kocht onder meer een lok van Justin Biebers haar, de zwangerschapstest van Britney Spears en een gegrild broodje met het gezicht van de Maagd Maria.
'We zijn ontzettend blij dat het zoveel geld heeft opgebracht en het feit dat de beha een interessante nieuw thuis krijgt is mooi meegenomen', klinkt het. Richard Allen van GoldenPalace.com voegt daar nog aan toe: 'Borstkanker treft zowel mannen al vrouwen en dit onder de aandacht brengen is belangrijk. We zijn goed in guerrillamarketing en doen niets liever dan dit talent in te zetten om het leven van anderen beter te maken'.