De 15-jarige Larissa Seppenwoolde uit Rijssen is onterecht aan de schandpaal genageld. Het meisje kwam in een regionaal opsporingsprogramma onterecht in beeld als degene die een 83-jarige vrouw van haar pinpas had beroofd. Dit kwam doordat de verkeerde beveiligingsbeelden werden uitgezonden.
Dit had grote gevolgen voor de tiener. Ze kreeg zo veel dreigberichten dat haar telefoon het begaf en ze raakte haar bijbaantje kwijt. Toen ze zaterdag aankwam bij de supermarkt waar ze werkt, werd ze op staande voet ontslagen. Rijssen is een klein plaatsje en het nieuws ging als een lopend vuurtje. Larissa werd door veel mensen gezien als een crimineel.
De Rabobank die de verkeerde beelden verstrekte en de politie hebben beiden hun excuses aangeboden. Ze wijzen echter elkaar aan als de schuldige en dat is voor Larissa niet genoeg. Ze wil dat iemand duidelijk de verantwoordelijkheid op zich neemt voor deze enorme blunder.
Haar baantje in de supermarkt heeft ze weer inmiddels weer terug. Twee rechercheurs zijn bij haar werkgever langs geweest om het misverstand op te helderen.