Familieleden en vrienden reageerden geschokt op de plotselinge dood van de 32-jarige Jack Froese uit Dunmore in de staat Pennsylvania. Toch stuurt hij nu nog steeds op mysterieuze wijze emails vanaf zijn persoonlijke account.
Froese stierf in juni 2011 als gevolg van een hartritmestoornis, maar zes maanden later kregen zijn beste vrienden emails van hem, meldt de BBC.
Nog vreemder was dat de berichten gingen over zaken die Froese vlak voor zijn dood met zijn vrienden had besproken. Jeugdvriend Tim Hart kreeg een email met de titel ‘Ik kijk toe’.
In de email stond verder: “Hoor je me? Ik ben in je huis. Ruim je zolder op!” Het was een snelle en korte boodschap, maar volgens Hart kon het niemand anders zijn dan Jack.
Vlak voor Froese stierf grapte Hart over zijn rommelige zolder. Hart stuurde later een antwoord, weet de BBC, maar heeft nog geen antwoord gekregen.
Neef Jimmy McGraw kreeg ook een email van Froese na diens dood waarin hij hem waarschuwde voor een enkelblessure. “Ik zou willen zeggen dat Jack de email heeft gestuurd alhoewel hij er niet meer is, maar nog wel probeert met me in contact te komen. Hij probeert me te vertellen verder te gaan met mijn leven, me beter te voelen,” zei McGraw.
De moeder van Froese zei dat ze de mysterieuze emails moesten zien als een geschenk. Het interesseert Hart niet als het om een grap blijkt te gaan, voor hem is de persoonlijke boodschap duidelijk.