Een oude knar heeft zijn laatste uurtjes al vretend doorstaan. De 77-jarige Oekra´ner won een eetwedstrijd, maar legde meteen na zijn mooie overwinning het loodje. Door maagproblemen, zo blijkt. Toch wel een originele dood, nietwaar?
De onfortuinlijke man vrat te veel knoedels of dumplings op een eetfestijn in Tokmak nabij de Oost-Oekra´ense regio Zaporozje. De deelnemers van de wedstrijd moesten zoveel mogelijk wraps gevuld met Varinniki opschrokken. Da's een traditionele dumpling met kool, aardappelen en champignons. Een normaal wezen verorbert 1 exemplaar omdat het gerecht nogal zwaar op de maag kan liggen. Dat was buiten de winnaar van de eetcompetitie gerekend.
De gewiekste Oekra´ner viel dood na zijn overwinning. Lang heeft hij niet kunnen genieten van zijn titel als eetkampioen. De organisatoren willen niet bekend maken hoeveel Varinniki de man at. "Veel", maakten ze droogjes bekend. Het lichaam van de ongelukkige vreetzak moet nog onderzocht worden. Maar hoogstwaarschijnlijk is hij al vretend ten onder gegaan...