De Spaanse voetbalclub Getafe heeft regelmatig moeite het eigen Coliseum Alfonso Pérez vol te krijgen. Om voorgoed af te rekenen met de lege plaatsen in het stadion, heeft het promotieteam van de Spanjaarden een wel heel bijzondere campagne bedacht. Getafe vraagt de mannelijke fans om sperma te doneren, in de hoop de fanbase van de club eens flink uit te breiden.
Onder begeleiding van een opzwepend muziekje wordt het probleem van de Spaanse laagvlieger blootgelegd: 'We zijn met te weinig'. De oplossing blijkt echter in de broek van de mannelijke fan te liggen. 'Geef ons uw sperma', zo liegt de boodschap van het bizarre filmpje er niet om. 'Hoe meer, hoe beter'.
Dan raakt de gemiddelde kijker van het reclamespotje de draad snel kwijt. Het kijken van een filmpje met weinig verhullende dames, de 'hete zombies' van de club, moet leiden tot het doneren van 'het perfecte sperma', dé manier om de supportersschare van de club flink te laten groeien.
Getafe beschikt sowieso over een uitermate creatief promotieteam. Enkele maanden geleden zette de Spaanse laagvlieger al een suďcidale koala in om fans te binden.
Bekijk hieronder het bizarre promotiefilmpje van Getafe.