Een Nieuw-Zeelandse vrouw die dacht dat haar man er een ander op nahield, nam wraak door met de auto de woning van haar rivale binnen te rijden. Nadat ze dwars door een hek was gereden en de garagedeur had geramd, kreeg ze te horen dat de vrouw in kwestie heel ergens anders woonde.
Dat bleek donderdagochtend in de rechtbank van de Nieuw-Zeelandse plaats Nelson, waar de 25-jarige vrouw moest voorkomen. Met haar onbesuisde actie veroorzaakte ze eind juni voor 25.000 euro schade.
In de rechtbank vertelde ze dat ze op de mobiele telefoon van haar echtgenoot sms'jes had aangetroffen van een andere vrouw. Ze confronteerde hem ermee toen ze samen in de auto zaten en dwong hem het adres van de vermeende minnares te geven. De man noemde vervolgens een adres aan Trafalgar Street in Nelson. De vrouw zette direct koers naar het appartementencomplex, waar ze door de afrastering heen reed en de garage ramde.
Toen ze haar auto daarop achteruit reed, botste ze ook nog eens vol tegen een geparkeerde auto. Haar echtgenoot maakte gebruik van de verwarring door uit te stappen. Toen de vrouw de auto stilzette om bij zinnen te komen en te wachten tot de politie zou verschijnen, biechtte haar echtgenoot op dat de vrouw van de sms'jes heel ergens anders woonde.