Op een metrostation in het New Yorkse stadsdeel Bronx heeft een 41-jarige man enige tijd geleden voor nogal wat tumult gezorgd door onder meer in zijn adamskostuum in het rond te rennen. Daarnaast maakte hij zich schuldig aan het bezigen van racistische leuzen.
Zoals op het bijbehorende YouTube-filmpje is te zien, heeft hij gedurende zijn inleidende beschietingen nog een soort van boxershort aan om zijn broekwurm af te dekken. Op een zeker moment kiest hij er echter voor om zijn gehele gestel bloot te geven, hetgeen tot een grote hoeveelheid gedruis leidt. Het incident speelde zich tot dat moment nog geheel in de metro af. Na het ontdoen van zijn herenlingerie besloot hij echter dat ook de mensen die zich op het metrostation bevonden het recht hadden zijn ongezwollen trots te aanschouwen.
Op dat moment verlaat hij de metro, waarna hij als een dweper op allerlei mensen afstapt. Daarna rent hij als een razende Roeland een trapje op, pakt hij een tas af van een vrouw en smijt hij het tegen de grond. Vervolgens bespringt hij nog een ander persoon, waarna dienders hem in de kraag kunnen vatten. De adamiet is vervolgens afgevoerd naar een ziekenhuis, alwaar hij psychisch wordt onderzocht.