De brandweer van Dallas is uitgerukt na een melding dat iemand aan het stikken was in een appartement in Fair Oaks Crossing.
Toen de brandweermannen aankwamen, stond de voordeur van het appartement open. Ze gingen voorzichtig naar binnen en hoorden iemand roepen.
"Toen ze naar de badkamer gingen, vonden ze een 69-jarige vrouw, zittend op het toilet, met een toiletpapierhouder in haar nek gestoken", vertelde mediacontact Jason Evans.
De vrouw had geen problemen met ademen en kon normaal praten. Ze vertelde de brandweermannen dat ze gewoonweg was uitgegleden en gevallen.
"Ze heeft in het verleden problemen gehad met haar knieën en ze vindt het moeilijk om te lopen", zei Evans. "Blijkbaar was ze gevallen en de toiletpapierhouder was toevallig op het verkeerde moment op de verkeerde plaats."
Haar redders waren bezorgd over het gewicht van de houder, waar nog steeds papier om heen zat, en besloten om hem ter plaatse te verwijderen. De brandweermannen gebruikten een betonschaar om het zware uiteinde door te knippen en de rest viel er daarna vanzelf uit.
De vrouw, die ondanks de gebeurtenissen nog steeds kon lachen, werd meegenomen naar het Baylor Hospital en heeft waarschijnlijk alleen een paar hechtingen nodig.