Een 29-jarige marinier uit Amerika hoopt geld in te zamelen voor zijn familie en een weeshuis door zijn naam online te veilen. De hoogste bieder mag de man een nieuwe naam geven, die hij ook wettelijk zal laten registreren. "Ik heb nieuwe uitvindingen en bizarre ideeën altijd leuk gevonden," zegt soldaat Cody Baker, afkomstig uit Alabama, en binnenkort gestationeerd in Camp Lejeune. "Zo werken mijn gedachten nu eenmaal. Het merendeel van mijn ideeën zijn buitensporig en belachelijk."
De eerste bieder op de website choosemyname.com wilde vijf dollar geven om de man Mr. Clean te noemen. Ondertussen heeft een aanbod van 26.333 dollar andere kanshebbers zoals Mr. Right weggeveegd. Een interwinkel, gespecialiseer in het verkopen van koffie, heeft dat bedrag ervoor over om de naam van de soldaat te veranderen naar hun slogan 'Finest Freshest Fastest'.
"Ik zal mijn naam wettelijk veranderen. Alles dat met de naam Cody Baker te maken heeft, zal wel veranderen, veronderstel ik," zegt de marinier. Cody wil met het geld zijn familie kunnen onderhouden terwijl hij over een anderhalf jaar naar de universiteit gaat. Het resterende bedrag schenk hij aan een weeshuis in Thailand, waar de man zes jaar lang gewerkt heeft. Het marinekorps heeft al laten weten dat de naam van hun soldaat geen probleem zal vormen.