Parkeren in New York is een crime. Zeker als een of andere lolbroek diep in de nacht opeens borden met 'No Parking' plaatst langs een straat waar je normaal gewoon mag staan met je auto. Gevolg: auto's die verdwijnen en boetes die verschijnen.
De parkeerpolitie is namelijk voortvarend aan de slag gegaan. Auto's die langs de straat stonden, werden zonder pardon weggesleept, tot verbijstering van de buurtbewoners. Elke klacht werd door de politie begroet met een lichte knik in de richting van de 'No Parking' borden.
"Ik moest 205 dollar betalen om mijn Mini Cooper terug te krijgen. Bovendien zat er ook nog een boete van 60 dollar achter de ruitenwissers", klaagt bewoner David Bourgeois. "Da's toch belachelijk!"
De afdeling voor parkeerbeheer meldt desgevraagd dat er helemaal geen parkeerverbod geldt in de bewuste straat. Ze begrijpt dan ook niet waar de borden vandaan komen. Parkeerbeheer belooft dat Bourgeois zijn boetes niet hoeft te betalen. Ook sturen ze een mannetje om de borden te verwijderen.