De 18-jarige vrouw die haar maagdelijkheid op internet heeft verkocht voor tienduizend euro, moet de helft van haar verdiensten wellicht overhandigen aan de belastingdienst.

De Duitse justitie onderzoekt de zaak, meldt The Sun. Een 45-jarige Italiaanse zakenman man betaalde bijna tienduizend euro om de Roemeense vrouw te mogen ontmaagden. Dit gebeurde in Italië, maar de vrouw woont en studeert in Duitsland. Haar studentenvisa staat tijdelijk werk toe, ook in de prostitutie. Maar Duitse sekswerkers moeten wel gewoon belasting betalen. Omdat de vrouw 'in korte tijd' veel geld heeft verdiend, moet ze wellicht 50 procent belasting betalen.

"Hij was aardig en had gelukkig geen bierbuik," vertelde de vrouw eerder in The Sun. "Hij vertelde niet of hij getrouwd was en ik heb er niet naar gevraagd." De ervaring is haar niet tegengevallen. "Ik was nerveus, maar het was leuk." Overigens blijft het misschien niet bij een eenmalige ontmoeting. "Hij vroeg of hij me nog een keer kon ontmoeten en ik heb toegestemd. Alleen dan zal hij niet hoeven te betalen."

Alina Percea ziet de verkoop van haar eerste seksuele ervaring niet als prostitutie. "Dit is eenmalig en ik doe het om een goede reden." De vrouw zegt dat ze het geld nodig heeft om te kunnen studeren.