De Amerikaan Steven Turnage baalt van zijn job. De man staat dagelijks in een kippenpak reclame te maken voor een fastfoodrestaurant in Searcy in de staat Arkansas. De temperatuur loopt er makkelijk op tot 41 Celsius, maar bovenal is Turnage vaak het slachtoffer van geweld.
Inzittenden van voorbijrijdende wagens hebben hem al bekogeld met van alles en nog wat. Hij stapte naar de politie nadat onbekenden onlangs enkele vuurpijlen op hem hadden afgeschoten. "Mensen nemen mijn vak niet serieus", klaagt Turnage. "Ze moeten begrijpen dat er er een mens zit onder dat pak. Als levensgrote kip reclame maken is een gevaarlijke job geworden."
Een vuurpijl raakte op een haar na zijn oog en een andere zette een deel van zijn kippenpak in brand. De politie onderzoekt de zaak, maar kon nog niemand oppakken. In de twee weken dat hij het kippenpak droeg, kreeg Turnage onder meer doosjes kauwtabak en bevroren flesjes frisdrank naar het hoofd geslingerd. "Niet iedereen kan deze baan aan, je moet wel tegen heel erg veel hitte kunnen om dit soort werk te doen."