Theaterdirecteur Sir Trevor Nunn was aanvankelijk apetrots op zijn verovering. De man kocht voor 40.000 euro een schilderij dat hij toeschreef aan de bekende kunstenaar Damien Hirst. Toen hij echter vernam dat de tweejarige zoon van Hirst het schilderij mee fabriceerde, verkocht Nunn op zijn beurt het schilderij voor bijna 60.000 euro.
Damien Hirst (42) is één van de belangrijkste vertegenwoordigers van 'The Young British Artists', waardoor hij één van de bekendste kunstenaars van Groot-Brittannië en ver daar buiten werd. Vandaar dat zijn meesterwerken zo'n woekerprijzen opleveren. Het exemplaar dat Trevor Nunn in handen kreeg, kan je echter bezwaarlijk een meesterwerk noemen, want Hirst zou zelf gezegd hebben dat het schilderij gemaakt werd door twee kinderen: een unieke samenwerking tussen zijn zoon Connor (twee jaar op dat moment) en Alfie Allen (10), de zoon van filmregisseur Keith Allen en de jongere broer van popzangeres Lily Allen.
Keith Allen doet in zijn autobiografie 'Grow Up' het hele verhaal uit de doeken. Hij brengt daarin een conversatie tussen schilder Hirst en koper Sir Trevor Nunn in 1998 na een optreden van Alfie Allen. "Trevor Nunn, die me voordien altijd negeerde, liep plots naar me toe om me te feliciteren met mijn optreden. Dan begon hij te praten met Damien en sprak hem over het schilderij dat hij gekocht had. Toen Damien hem vertelde dat het gemaakt was door onze zoons, lachte hij groen en trok wit weg."