Een zesjarig meisje heeft een zes uur durende poging tot autodiefstal slapend doorgebracht op de achterbank. Dit terwijl de autodief achterna gezeten werd door waakzame taxis uit Bangkok terwijl hij de auto probeerde te stelen.
De eigenaar van de auto, welke werkzaam is bij de politie, had zijn dochter op de achterbank van zijn pick-up truck achter gelaten, vlak bij het politie bureau waar de auto werd gestolen.
Wanneer de man realiseerde dat hij naast zijn pick-up truck ook zijn dochter was kwijtgeraakt liet hij via de alle publieke radiostations een omschrijving van zijn gestolen voertuig uitzenden, waarbij uiteindelijk een oplettende taxi chauffeur het voertuig zag rijden in Nonthaburi, een Bangkok buitenwijk enkele uren later.
Honderden taxi’s sloten zich aan bij de jacht op het gestolen voertuig en wisten de dief uiteindelijk te omsingelen, zodat de 25 jarige man geen kant meer op kon en ingerekend kon worden.
Toen de politie arriveerde en de man arresteerde vonden ze het meisje precies zoals ze was achter gelaten, slapend. Klaarblijkelijk had ze niets van het gehele voorval gemerkt.
De man verklaarde dat hij voorheen haar dochter regelmatig op de achterbank van de auto achter liet met de air-conditioning aan, terwijl hij zijn vrouw hielp met het verkopen van eten om het karige loon van de politieagent aan te vullen. De man heeft zijn lesje geleerd en heeft beloofd haar nooit meer alleen achter te laten in de auto.