57 jaar geleden verdween George Carroll van de aardbol. Al die tijd wist niemand wat er met de man gebeurd was, tot zijn zoon een helderziende inschakelde.

Mike Carroll was slechts acht maanden toen zijn vader op mysterieuze wijze verdween. De man moest en zou weten wat er met zijn vader gebeurd was, dus ging hij te rade bij een helderziende.

Die voelde een vreemde energie in zijn kelder in Olive Street in het dorp Lake Grove (New York). Mike begon te graven op de aangegeven plek en vond er tot zijn grote verbazing menselijke resten. De overblijfselen lagen twee meter diep en waren omgeven met cement.

Mike is er zeker van dat het om zijn vader gaat en beweert zelfs te weten hoe hij om het leven kwam. De helderziende had immers gezegd dat zijn vader met een loden pijp op het hoofd geslagen was en vervolgens levend begraven was. Onderzoekers bevestigden de doodsoorzaak.

Mike is enorm opgelucht dat hij zijn vader eindelijk gevonden heeft en kan dat hoofdstuk nu afsluiten. Hij is niet van plan om op zoek te gaan naar de moordenaar. “Er zal geen gerechtigheid komen. Die was er al toen we zijn lijk vonden. Het was de perfecte moord, en ze kwamen er bijna helemaal mee weg. Maar we hebben hem gevonden, dus voelt het aan als een overwinning”, klinkt het.
Filmpje