Wie 10 februari op weg was om een ontbijtje te halen in Noord-Virginia kon het overal op de weg vinden. Een gekantelde aanhangwagen verloor maar liefst 165.000 eieren op de Capital Beltway. De reuzenomelet landde op het asfalt nadat het voertuig tegen de vangrail aanreed. Na het ongeluk moest de Interstate 66 geruime tijd voor verkeer worden afgesloten, zodat aan een enorme opruimklus begonnen kon worden. Ook de linkerbaan van de Interstate 495 moest een aantal uren gesloten blijven.
Gek genoeg had de bestuurder van het ongelukkige voertuig zich uit de voeten gemaakt voordat de politie arriveerde. ’s Avonds lukte het alsnog om de dader op te sporen met behulp van een helikopter. De chauffeur kan op zijn minst rekenen op een aanklacht voor zijn vluchten. Een politiewoordvoerder noemt het vreemd dat iemand zomaar op is gestaan en weggegaan is na het duidelijk niet te ontkennen ongeluk en alle bijbehorende gevolgen. De eigenaar van de vrachtwagen was zelfs niet op de hoogte gebracht van het ongeluk.
Het is een geluk dat het ongeluk met koud weer gebeurde en niet in de zomer. Dan zou het opruimen veel lastiger zijn geweest. Al heeft het koude weer werkers er wel van moeten weerhouden om water te gebruiken om de weg op te ruimen uit angst om de eieren en de weg te laten bevriezen. In plaats daarvan werd er gebruik gemaakt van 250 pond kattenbakvulling om de reuzenomelet te absorberen. Hierna kon alles bij elkaar worden geveegd en worden afgevoerd.
De eieren waren bestemd voor een kippenkwekerij in Salisbury, waar kippen worden gefokt voor fast food restaurants.