hr
jaargang -23 - laatste artikel 20-4 08:00 - 74424 artikelen - nu online 28 bezoekers -

Home
Forum
Lid worden

Leden
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login onthouden

Login via:
Wachtwoord vergeten.

Het Forum

· [MED] Mededelingen
· [SUG] Suggesties
· [M&S] Moppen/Spelletjes
· [CUL] Kunst & Cultuur
· [OFT] Offtopic
· [G&C] Games & Computers
· [WMO] Wat me is overkomen
· [VDS] Vragen des levens
· [POL] Politiek
· [CON] Consumenten forum


offtopic - offtopic - offtopic - offtopic - offtopic - offtopic - offtopic - offtopic


1 2 3 4 .... 245 246 247 [248] 249 250 251 300 301 302 303

SamuiAxes Off Topic shit

06-06-15 07:23:02
nietmeer
Nou, en daar zit je dan op WMR.. De Blogs zijn weg, de artikelen heb je meestal al op andere site's zoals FB gelezen, de spelletjes vind ik ook niet interessant genoeg om veel tijd aan te besteden..

Dus daar zit je dan, duimen te draaien.. Voorheen stroopte ik de Blogs af, gaf hier en daar een reactie en vond het dan natuurlijk ook weer leuk om een reactie terug te krijgen.

Idem met mijn eigen Blogs, de interactie met de anderen via je eigen Blog was één van de leukste dingen hier op WMR. Althans, voor mij. Het opstellen van je Blog, eventueel wat foto's erbij zoeken, het was een geliefde bezigheid van me.

Ik voel mijzelf steeds meer onthecht hier, jammer écht doodzonde dat de Blogs opgeheven zijn. Wat ik vreesde is wat mij betreft uitgekomen, WMR heeft voor mij een groot deel van zijn charme verloren.

En nee, dit is geen afzeik- of mopperstukje! Ik neem waar en deel mijn waarnemingen en visie. Was ik voorheen soms uren zoet hier, nu ben ik na een paar minuten alweer weg.. Tot ik mijn belofte aan Emmo heb ingelost, dan ben ik voorgoed weg, helaas :(

Ik betreur @Voogeltjes beslissing en ik dénk dat ook hij zich nog weleens achter de oren zal krabben en zich af zal vragen of dit wel een goede beslissing is geweest.

Doodzonde.. :(

.

Laatste edit 06-06-2015 07:25

06-06-15 08:21:20
omabep
Oudgediende


WMRindex: 10.696
OTindex: 3.186
Ik betrap mij er ook op dat ik hier maar eens in de 2 of 3 dagen kom, ik denk er steeds minder aan, maar ik vind het nog steeds leuk om te reageren op de artikelen. Dus opzeggen doe ik niet.
Ik vraag me wel af waarom je hier lid bent geworden, dit was toch voor het reageren op de artikelen, nadat je lid geworden was zag je de blogs pas of mis ik iets?
Ik denk dat @Voogeltje meer reacties op de artikelen wilde en wij waren blogger geworden, dus ja iets terug willen waar het om draaide was voor hem belangrijker.

06-06-15 09:03:57
Mamsie
Oudgediende


WMRindex: 45.597
OTindex: 94.531
SamuiAxe: En ook op LC is het bloggen niet echt leuk.
Kreeg je hier vroeger soms hilarische reacties waarmee je weer verder kon, nu is het meestal niet meer dan een de mededeling dat die-endie vindt je bericht leuk.
Sjonge zeg, dat is lachen!:nee

Laatste edit 06-06-2015 09:04

06-06-15 09:04:22
nietmeer
@omabep: Dat is niet zo lastig te verklaren als je wellicht denkt..

Ik ben hier indertijd inderdaad lid geworden vanwege de artikelen. Echter, in de loop van de jaren zijn én de artikelen steeds wijder op social media verspreid geraakt waardoor WMR in deze zijn tamelijk unieke positie verloor én is nadat ik eenmaal begonnen was met Bloggen mijn interesse steeds meer hierop gefocust geraakt..

Het lezen en reageren werd steeds meer bijzaak, Bloggen en het lezen en reageren op Blogs van anderen werd steeds meer hoofdzaak voor mij.

Vandaar Beppie....

En we weten inmiddels allemaal wel waarom Voogeltje gedaan heeft wat hij gedaan heeft.. Dat wil uiteraard niet zeggen dat ik het dan ook maar leuk moet vinden..

Tenslotte, of je wel of niet opzegt is natuurlijk voor ieder zijn/haar eigen keuze. Ik zit hier écht niet om anderen aan te sporen om (ook) op te zeggen :nee

06-06-15 09:30:10
omabep
Oudgediende


WMRindex: 10.696
OTindex: 3.186
@Mamsie: Iedereen moet wennen en ik zie nu toch echt wel eens leuke opmerkingen langskomen. Soms wordt er meer gereageerd en soms geliked maar je weet dan wie je blogs waarderen, hier zag je alleen hoeveel je blog gelezen hadden (incl. dubbele openingen van je jezelf en anderen)
Het is een nieuw tijdperk en ik vind je blog hilarisch alleen ik ben geen lolbroek met mijn reacties, vind ik zelf jammer maar ik kan het niet.
.
.
SamuiAxe: Weet ik toch, iedereen maakt dit voor zichzelf uit, maar als je ziet dat er personen tussen staan die in geen 8 jaar hier geweest zijn maakt het niet uit of daar een naam meer of minder bij staat. Je kunt dan altijd nog eens sporadisch aanwezig zijn. Ook ik kom hier steeds minder maar dit geldt voor mij voor wel honderden sites, toch kom ik er bij allen eens in de paar jaar om de een of andere reden. Steeds een nieuw account aanmaken om toch weer even iets te doen is ook niet om te doen, dus ik blijf lid kom wat minder totdat het helemaal niks meer is om op te reageren.
Ik krijg zo iig wel het weekoverzicht in de mail :)

06-06-15 09:46:16
nietmeer
@omabep: Hierin verschillen wij dramatisch:

Ik ben lid van:

WMR
LC
Face Book
KickAss Torrent, (downloaden series e.d.)

That's it!

Soms word ik naar een andere site gedirigeerd en snuffel ik daar wat rond, maar in principe ben ik lid van slechts drie Social Media site's en één download-site..

.
@Mamsie: Dat ben ik niet met je eens lieverd, ook op LC lees je soms leuke en zelfs hilarische Blogs én reacties. Maar niet altijd leent het onderwerp van de Blog tot zulke reacties. Als ik Blog dat mijn hond behoorlijk ziek is dan zijn de reacties natuurlijk veel minder leuk als wanneer ik Blog dat een Kip mijn stoere Hond op de vlucht gejaagd heeft.. Om maar wat te noemen.

Jouw Blogs over je tournee met de nieuwe caravan en je ontmoetingen met diverse leden zijn erg leuk om te lezen, absoluut! Maar het zijn natuurlijk geen dijenkletsers.. Ik bedoel, verzin dáár nou maar eens een hilarische reactie op :D

Ook is er natuurlijk nog steeds een gewenning gaande, maar ik weet zeker dat we over een poosje ook daar onze draai gevonden zullen hebben, komt goed lieverd *)

.

Laatste edit 06-06-2015 09:55

06-06-15 10:05:53
omabep
Oudgediende


WMRindex: 10.696
OTindex: 3.186
Quote SamuiAxe:
@omabep: Hierin verschillen wij dramatisch:
Ik ben wat een ander zou noemen een HDADer op internet :D Ik heb vaak dan ook zo'n 10 tot 15 pagina's open. Ik kan me slecht concentreren op lange artikelen dus die blijven langer open staan en ik lees die dus in stukjes. Zoals Emmo's blogs, als ik merk dat ik het niet opneem en een stukje voor de derde keer begin te lezen ga ik naar een andere site doe een spel, of bemoei me ergens mee of lees iets anders zo heb ik altijd iets te doen. :D

06-06-15 11:32:22
sleeper
Oudgediende


WMRindex: 6.115
OTindex: 14
@Mamsie: Die ervaring heb ik niet. Het begin was even wennen, maar het is wel de goede kant aan het opgaan. Maar ik merk wel een ander gevoel. Het gaat wat dieper, omdat je op LC elkaar beter leert kennen.

06-06-15 13:19:18
Jura6
Erelid


WMRindex: 3.145
OTindex: 2.078
Group hug *)

07-06-15 00:30:55
Mamsie
Oudgediende


WMRindex: 45.597
OTindex: 94.531
@Jura6: Hug terug! *)*)

07-06-15 13:55:53
nietmeer
@Harold: Nog even over jouw vriend Opa:

Hij heeft op LC een publiekelijk toegankelijke pagina geopend met als titel zoiets als "In memoriam voor Ledi".

Bijna ieder WMR-lid dat zich argeloos aanmeldde voor deze pagina werd na enige minuten tot een half uur uit de groep geflikkerd! Soms wel tot 3x toe! Ikzelf heb mij ook aangemeld omdat ik er geen erg in had dat die ouwe de beheerder van die pagina is.. Uiteraard werd ook ik er met zo ongeveer de snelheid van het licht uitgegooid :D

Had ik geweten dat hij de beheerder is dan had ik het natuurlijk sowieso nooit gedaan.

Niet enkel ik, maar leden zoals Grouse, Sleeper, Yes_My_Dear, Stora en anderen zijn door hem eruit gegooid. Er is een oproep op LC gedaan, (niet door mij! Iemand was mij voor!), om hem vanaf nu volledig te boycotten en te negeren!

Ikzelf heb voorgesteld om Ledi's nicht Beereekhoorn te informeren dat Opa zonder toestemming enkele van Ledi's Blogs heeft gekopieerd en heeft gepost! Ik hoop en verwacht dat als Beereekhoorn een klacht gaat indienen dat de pagina opgeheven wordt en ik hoop met heel mijn hart dat Opa een ban krijgt...

Vindt je hem nu nog steeds zo'n aardige, zielige man?

Ik denk niet dat jij een slechte gozer bent, ik denk dat je jezelf in de luren hebt laten leggen door deze wraakgierige, egocentrische en bijzonder kinderachtige man...

.
Laatste edit 07-06-2015 14:11

09-06-15 15:43:29
allone
Oudgediende


WMRindex: 50.832
OTindex: 90.638
@Mamsie: sterker nog, ik had je blog niet eens gezien.
ik vind LC niet erg overzichtelijk

maar ach, tis zoals tis  ;)

26-07-15 23:33:52
nietmeer
(Bij gebrek aan Blogruimte post ik 'm maar hier...)

Zo, vandaag zijn mijn zus en zwager op Samui gearriveerd. Het was nog even heikel vanwege de storm bij jullie! Hun vlucht werd geannuleerd en van iemand van de vliegmaatschappij kregen ze te horen dat ze maar beter naar huis konden gaan en moesten proberen om de volgende dag een vlucht te krijgen. Maar mijn zus is een koppige vrouw, (zit in de familie) en ze begon te bellen met deze en gene. En ja hoor, ze konden om zes uur mee met een andere vlucht die rechtstreeks naar Bangkok vloog! Omdat ze oorspronkelijk een vlucht met een stop in Wenen zouden hebben zijn ze uiteindelijk zonder noemenswaardig tijdverlies hier aangekomen.

De begroeting was zoals altijd bijzonder hartelijk, mijn zus en ik zijn al sinds onze kinderjaren dol op elkaar, vier handen op één buik.. Wan kent mijn zus natuurlijk ook goed en ze zijn goede vriendinnen, Wan werd zelfs een beetje emotioneel toen ze Annie na zo'n lange tijd weerzag :)

Voor mijn zus is dit de 4e keer, voor mijn zwager is het de 3e keer, ze zijn dus al aardig vertrouwd met 'mijn' eilandje.. Uiteraard had ik voordien al onderdak en vervoer geregeld, ze logeren in een mooi guesthouse bij mij om de hoek, zelfs lopend is de afstand niet meer dan vijf minuutjes lopen.

Ze hebben een scootertje en morgenochtend om 10 uur gaan mijn zwager en ik een grote scooter ophalen in Chaweng, een PCX 150cc, eenzelfde scooter als ik zelf heb.. @Mamsie zou zich de vingers aflikken :D

Na de begroeting eerst een sigaretje gerookt, dat was alweer zo'n 14 uur geleden of zo en mijn zus en zwager snakten inmiddels naar een peuk....

Aangekomen in het guesthouse werd de kamer geïnspecteerd en prima bevonden, daar kunnen ze het de komende 16 dagen goed in uithouden. Natuurlijk, ik ga geen varkensstal huren voor mijn zus! Zo, een biertje op het aangrenzende privéterrasje en daarna de meegebrachte lekkernijen uitgepakt en verzameld om mee te nemen naar mijn eigen hutje..

Zoals gebruikelijk word ik vreselijk verwent door mijn zusje: Verschillende soorten kaas, waaronder een stuk oude brokkelkaas, komijnekaas en een gigantisch stuk Old Amsterdam! Verder allerlei potjes en kruiden, piccalilly, kruidenbouillon, drop, Rookworsten, Bifi's (!), leverworst in het zuur en nog veel meer, te veel om allemaal op te noemen.. Uiteindelijk kwam ze met het pièce de résistance: Een gevacumeerd en initieel diepgevroren pak met maar liefst 16 Hollandse Haringen!!!!

Ik heb bijna een beetje gehuild.. :D De Haringen waren ondanks de lange vlucht nog steenkoud. Ik heb het pak geopend en de Haringen in setjes van twee stuks omgepakt.. Een aantal pakketjes zijn de koelkast in gegaan voor consumptie tijdens de volgende dagen, andere pakketjes heb ik in de diepvries gedaan voor latere consumptie.. Vier haringen heb ik tijdens het ompakken staande aan het aanrecht onmiddellijk verorberd Mijn hemel, wat heb ik die smaak gemist de afgelopen jaren! Ze waren goddelijk lekker!

Wat later, het was inmiddels een uur of zeven, zijn we een hapje gaan eten. Vooral mijn zwager is een liefhebber van Thais eten, hij bestelde maar liefst drie maaltijden die hij alle drie naar binnen werkte! Hij heeft een supersnelle stofwisseling en is dan ook helemaal niet dik, eerder wat aan de magere kant, maar vreten dat hij kan!

Na het avondeten zijn we naar het guesthouse gegaan en hebben we voor vandaag afscheid genomen, zusje wilde gaan uitpakken en dan een beetje bijtijds gaan slapen, het was een lange reis en de vermoeidheid begon toe te slaan...

Morgen weer een dag.. We hebben niets gepland, eerst maar eens een paar dagen lekker onthaasten, dan zien we wel verder..

17-08-15 00:20:17
nietmeer
Op 26/7 heb ik hier een posting gedaan waarop door niemand is gereageerd.. Verder heeft sinds afgelopen juni ook niemand meer hier iets gepost.. Mijn OTS-hoekje is dood, dat moge duidelijk zijn. Jammer, maar ik heb er veel plezier aan beleefd.. Now the fat lady sings the blues....
.
.
----------------The End----------------

Laatste edit 17-08-2015 00:20

17-08-15 08:56:59
allone
Oudgediende


WMRindex: 50.832
OTindex: 90.638
SamuiAxe: eh.. waarschijnlijk dat weinig mensen hier posten omdat je zelf weinig hier was/bent?! :)
per slot van rekening is het jouw hoekje ..

en dat je zus er was, hadden velen van ons op LC gelezen, en waarschijnlijk daar gereageerd  ;)
Laatste edit 17-08-2015 08:58

17-08-15 10:15:54
nietmeer
@allone: Het was een door mij aangemaakt hoekje waar iedereen naar hartenlust in kan posten, als het maar off-topic is ;)

Als je een beetje terug bladert dan zie je vele postings van andere leden, en dat is nu tot stilstand gekomen. Zo ik schreef, de laatste posting was in juni, ruim voordat mijn zus hier was..

17-08-15 10:26:22
allone
Oudgediende


WMRindex: 50.832
OTindex: 90.638
SamuiAxe: dat is waar,
het is een overgangstijd, en alles zal sowieso steeds veranderen
als ik anderen iets wil vertellen (offtopic), doe ik dat ofwel bij de artikelen, ofwel in het café, ofwel bij een ander forumtopic waar leden regelmatig reageren.. om hier te reageren heeft geen zin als er niemand komt kijken.
dus in zoverre heb je gelijk.. maar dit was niet de enige plek waar we offtopic konden en kunnen reageren.
de mensen die hier reageerden waren sowieso een vast, klein groepje, die nu op LC zit :)

17-08-15 11:12:29
venzje
Oudgediende


WMRindex: 22.575
OTindex: 7.907
SamuiAxe: Ik denk dat je gelijk hebt. De meeste mensen die hier nog wel eens wat te melden hadden doen dat nu op LC.

Dat op jouw eigen stukje niet wordt gereageerd, komt deels ook daardoor. Maar ook doordat men op deze plek van jou persoonlijk al helemaal niet meer iets verwacht en er dus hier ook niet naar zoekt. (Ik ben hier alleen nog terechtgekomen doordat ik je toevallig zag voorbijkomen in het kolommetje "Nu op het forum".)

17-08-15 12:24:20
nietmeer
@allone: @venzje: Ach, het is niet erg, ik denk dat het hoekje zichzelf bewezen heeft, getuige de 248 volgekliederde pagina's ;) Nu is het tijd om verder te gaan.. Zover het mij betreft mag de beheerder deze pagina verwijderen..

17-08-15 12:39:04
allone
Oudgediende


WMRindex: 50.832
OTindex: 90.638
SamuiAxe: panta rei  ;)

niemand zal er om treuren :)

17-08-15 14:45:24
nietmeer
@allone: Och nee, waarom zouden we? Het heeft gewerkt, nu is het overbodig geworden. Acta est fabula... ;)

17-08-15 18:08:09
allone
Oudgediende


WMRindex: 50.832
OTindex: 90.638
SamuiAxe: en je weet nooit, misschien komen er weer tijden dat het hier druk wordt :D

18-08-15 09:36:31
venzje
Oudgediende


WMRindex: 22.575
OTindex: 7.907
Quote @allone:
panta rei  ;)
Quote SamuiAxe:
Acta est fabula... ;)
Ik zou daaraan willen toevoegen: Weemoed is de moeder van het kalf dat verdronken is in de porseleinkast.

18-08-15 09:47:08
allone
Oudgediende


WMRindex: 50.832
OTindex: 90.638
@venzje: _O- ik zou zeggen, je slaat de spijker aan zijn doodskist

06-11-15 22:43:35
botte bijl
Oudgediende


WMRindex: 90.799
OTindex: 39.076
jemeltje, hier is al ruim 2 maanden niks gedaan....
nou ja, dan is het vast niet erg als ik hier schrijf wat ik niet wilde dubbelposten onder een artikel, als ik dat wel had gedaan, dan was ik mogelijk ver van 'het topic' af gekomen :$

ik heb het over dat artikel van 'eerder deze week', waar men probeerde een foto 'de duiden' van 'iets dat men op Mars had waargenomen 8)
natuurlijk weet geen 'zinnig mens op Aarde', wat men op Mars heeft gefotografeerd :nee
uitgerekend vandaag 'ving ik op' dat Nederland 'in opschudding is' omdat binnenkort Sesamstraat niet meer op NPO1-TV wordt uitgezonden vlak voor het journaal van 18 uur, en dat Aart Staartjes daarom mogelijk niet meer mee wil werken aan Sesamstraat 8O

Aart Staartjes zag ik voor het eerst op televisie toen hij ruim 40 jaar geleden meewerkte aan de Stratenmaker op Zee Show, waarin hij de Stratenmaker op Zee was....
dankzij die serie, zie ik Aart Staartjes niet meer los van 'Stratenmaker op Zee', blijft Wieteke van Dort de 'Deftige Dame' en Joost Prinsen 'Erik Engerd', en veel wijst erop dat veel van mijn leeftijdgenoten dat ook zo voelen 8)

als het waar is dat Aart Staartjes dan niet meer mee doet met Sesamstraat, begint hij dan een nieuwe jeugdserie op Mars 8)
spontaan denk ik aan stratenmaker -traditie- of autosloper -vanwege 'dat ding dat op Mars werd gefotografeerd- op Mars (6)
of wil 'Ome Aart' gewoon stoppen omdat hij al in de zeventig is 8O
als dat laatste het geval is, zeg dat dan, daarvoor is vast wel begrip :ja

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren!

1 2 3 4 .... 245 246 247 [248] 249 250 251 300 301 302 303

WMRphp ver. 7.1 secs - Smalle versie - terug naar boven