WaarMaarRaar.nl gebruikt cookies om WMR en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. WMR deelt informatie over je gebruik van WMR met partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van gebruik van hun services. Meer informatie...

Akkoord - Weigeren


hr
jaargang -20 - laatste artikel 14-4 22:00 - 67401 artikelen - nu online 22 bezoekers -

Home
Opmerkelijk beeld
Forum
Lid worden

Leden
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login onthouden

Login via:
Wachtwoord vergeten.

© Een concept van
Media Voogel 2002-2021
Voorwaarden & huisregels

Het Forum

· [MED] Mededelingen
· [SUG] Suggesties
· [M&S] Moppen/Spelletjes
· [CUL] Kunst & Cultuur
· [OFT] Offtopic
· [G&C] Games & Computers
· [WMO] Wat me is overkomen
· [VDS] Vragen des levens
· [POL] Politiek
· [CON] Consumenten forum


games & computers - games & computers - games & computers


[1]

Batman Arkham Knight Patch

24-06-15 15:38:39 - Quote! - @Timfarla
Timfarla
Lid

WMRindex: 52
OTindex: 22
Wnplts: Onder je.
Batman: Arkham Knight is vandaag uitgekomen voor de Xbox One, de PlayStation 4 en de pc, maar de mensen die de game downloaden via PlayStation 4 moeten nog ietsje langer wachten voor ze de game kunnen spelen. De PlayStation 4-versie van Arkham Knight heeft namelijk een day one-patch van 3.5 GB.

Dat is behoorlijk stevig voor een day one-patch, zeker als je meerekent dat het basisspel al 45 GB is op elke versie. Volgens de patch notes bevat de patch de nieuwe rival points-feature, een nieuwe skin voor batman, ondersteuning voor de a matter of family-DLC, en een heleboel verbeteringen in de performance en stabiliteit. Of de PC en de Xbox One ook zo'n patch hebben gekregen is niet bekend.

Batman: Arkham Knight heeft veel positieve reviews gekregen, maar met name de kwaliteit van de port voor pc ligt onder vuur. Veel kopers op steam klagen over stotterende beelden, onverklaarbare crashes en een limiet van 30 frames per seconde.

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren!

[1]

WMRphp ver. 7.1 secs - Smalle versie - terug naar boven