hr
jaargang -23 - laatste artikel 29-3 12:00 - 74303 artikelen - nu online 20 bezoekers -

Home
Forum
Lid worden

Leden
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login onthouden

Login via:
Wachtwoord vergeten.

Het Forum

· [MED] Mededelingen
· [SUG] Suggesties
· [M&S] Moppen/Spelletjes
· [CUL] Kunst & Cultuur
· [OFT] Offtopic
· [G&C] Games & Computers
· [WMO] Wat me is overkomen
· [VDS] Vragen des levens
· [POL] Politiek
· [CON] Consumenten forum


Politiek - Politiek - Politiek - Politiek - Politiek - Politiek - Politiek - Politiek


[1]

De grote hoop

22-12-10 23:05:11 - Quote! - @Kpuc
Kpuc
Oudgediende


WMRindex: 7.557
OTindex: 38.305
S
Ofwel, politiek in het algemeen. Mik je mening neer, of het nu over de weergoden is of over de rehabilitatie van Tut Ankh Amon gaat.

Ik trap af met het idee van Henk Kamp van Sociale Zaken om de export van uitkeringen en kinderbijslag stop te willen zetten. Prima idee, maar blijf van de oudjes af wie in de jaren zeventig krom hebben gelegen om in Spanje een warme oude dag te mogen beleven.

27-12-10 20:12:50 - Quote! - @nietmeer
nietmeer
Wou eigenlijk even aantrappen tegen de media hier nadat duidelijk werd dat Hakim (van sesamstraat bekend) werd toegeschreven dat hij sympathisant was van een extremistische islamitische groepering...
In een column...
Zonder dat even te hebben gecheckt bij hem.

Nu stropen de moslimhaters het internet over en maken hem overal zwart. Over wat voor een klootzak hij wel niet is en dat hij 'zelfs onze kinderen' nu kan beïnvloeden.
Gelukkig had onze plaatselijke krant een groot stuk op de voorpagina waarin hij z'n naam mocht zuiveren.
Het schokt me hoe snel mensen hun reputatie kunnen verliezen, en al helemaal hoe klakkeloos mensen zoiets over kunnen nemen om hem van het ene op het andere moment te haten.

27-12-10 20:20:09 - Quote! - @Kpuc
Kpuc
Oudgediende


WMRindex: 7.557
OTindex: 38.305
S
Edit onderaan. De kolommenstakker Theodor Holman heft wel een soort van rectificatie gemaakt maar hij had beter zijn bronnen kunnen controleren. Meneer Holman, U verdient een winterpeen in Uw smerig hol :r

Quote Wikipedia:
Moord op Theo van Gogh

Holmans geloofwaardigheid liep in 2004 na de moord op collega Theo van Gogh een geduchte deuk op. In het televisieprogramma Barend & Van Dorp beweerde Holman dat hij bij het opgebaarde lijk van Van Gogh had gevoeld dat het been was geamputeerd. Dit zou volgens hem door de politie zijn gedaan omdat er nog kogels van de moordaanslag in zouden zitten die onderzocht moesten worden. Enige dagen later bleek zijn verhaal niet waar te zijn en slechts bedoeld om de gemoederen in de Nederlandse gemeenschap nog wat meer te verhitten. Onder de dreiging van een juridische aanklacht wegens het 'aanzetten tot haat' (in de richting van de Nederlandse moslimgemeenschap, waaruit de dader van de aanslag voortkwam) trok Holman zijn opmerkingen in.
Wat mij betreft smijt het Parool deze walgelijke NUL zo snel mogelijk in de kliko, dat is de enige plek waar zulke rioolratten thuishoren.

27-12-10 22:25:26 - Quote! - @nietmeer
nietmeer
Kpuc: Hij heeft inderdaad excuus gemaakt naar Nina Jurna. Naar Hakim heeft hij nog niets aan excuus gemaakt. Wellicht is dat zijn volgende columnpje.

En daarna misschien wel een columnpje over kabouter plop die een kindje onzedelijk heeft betast opdat de pedofieliefobie nog even aanwakkert.

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren!

[1]

WMRphp ver. 7.1 secs - Smalle versie - terug naar boven