hr
jaargang -23 - laatste artikel 24-4 12:00 - 74446 artikelen - nu online 23 bezoekers -

Home
Forum
Lid worden

Leden
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login onthouden

Login via:
Wachtwoord vergeten.

Het Forum

· [MED] Mededelingen
· [SUG] Suggesties
· [M&S] Moppen/Spelletjes
· [CUL] Kunst & Cultuur
· [OFT] Offtopic
· [G&C] Games & Computers
· [WMO] Wat me is overkomen
· [VDS] Vragen des levens
· [POL] Politiek
· [CON] Consumenten forum


Politiek - Politiek - Politiek - Politiek - Politiek - Politiek - Politiek - Politiek


1 2 3 4 5 6 7 8 [9]

Europeese verkiezingen

07-06-09 15:58:15 - Quote! - @Invisible
Invisible
Oudgediende


WMRindex: 3.730
OTindex: 5.186
Het is een raar artikel. ZO wordt gesteld dat Wilders artikel 1 wil afschaffen, maar sorry hoor dat is nu net wat degenen tegen wie hij ageert willen afschaffen.

Het is werkelijk niet te geloven hoe Wilders alles in de schoenen geschoven krijgt wat degenen over wie hij het heeft bij uitstek doen, wereldwijd en met vele miljoenen.

Honderden miljoenen mensen zuchten onder het bewind en de repressie/dictatuur/discriminatie etc door hen waarvan Wilders wil voorkomen dat ze het ook hier invoeren en wat doen de politiek correcten: Wilders beschuldingen dat hij dat zou willen wat die anderen doen.

Dat het na alles wat er gebeurd is nog mogelijk is dat mensen zo blind zijn.

07-06-09 16:33:25 - Quote! - @Kpuc
Kpuc
Oudgediende


WMRindex: 7.557
OTindex: 38.305
S
Ach kom op, de mensen zijn niet blind maar zien de controverse van een geblondeerde malloot wie z'n bruid zelf uit het Oostblok haalt maar intussen fel tegen Poolse en Bulgaarse arbeiders in dit land is, wordt zelf een keer wakker m'n waarde, of blijf lekker verder slapen. Wilders is niets meer dan een smerige populist met een vervuild hart. Als je t mij vraagt? Dan heeft ie een jeugdtrauma omdat zijn meisje ooit is afgepikt door een allochtoon met een wat knapper voorkomen dan die vetpens heeft :P

07-06-09 17:38:27 - Quote! - @Invisible
Invisible
Oudgediende


WMRindex: 3.730
OTindex: 5.186
Tja, als het op dit nivo gaat . . . . , waar argumenten niet meer naar voren komen omdat die van de ander blijkbaar niet acceptabel maar ook niet te weerleggen zijn, wat dan? Dan ga je modder gooien naar de ander, proberen met dit soort kwalificaties je gelijk te halen? Onder het mom: Als je maar genoeg modder gooit dan lijkt het net of jij de schone bent en de ander vies.....Je kan beter KPUC, beslist. En met div zaken die je al genoemd heb kan ik ook best meegaan, maar niet met dit laatste.

Ook jij kan er niet omheen dat dat waarvan men zegt dat Wilders het wil of zal doen, al vele jaren over de hoofden (en vaak lijken) van miljoenen mensen heen gedaan wordt door hen tegen wie hij waarschuwt.....Alleen daar hoor je niemand over, dat moet mogen, respect voor de andere cultuur nietwaar......

Ik denk dat vele vrouwen in die wereld wensten dat ze hier woonden met alle rechten. rechten die wij zondermeer wensen te verkwanselen omdat verdedigen ervan besmet is en politiek incorrect.

Je kan over de methodes van Wilders discusieren en ook ik zet bij vele zaken best vraagtekens. Maar de man heeft in essentie gelijk dat er een dreiging is die wij negeren en die daarom onze vrijheden zwaar zal aantasten. En dat het beter is om NU te reageren ipv te wachten totdat het te laat is, zoals Chamberlain en consorten deden.

07-06-09 17:41:20 - Quote! - @Kpuc
Kpuc
Oudgediende


WMRindex: 7.557
OTindex: 38.305
S
Invisible, je komt zelf met idiote argumenten van wat als de Sharia hier wordt ingevoerd. Moet ik jou dan echt nog serieus nemen?

07-06-09 17:48:07 - Quote! - @Anoek
Anoek
Erelid


WMRindex: 1.642
OTindex: 5.015
S
Even een reactie op een oudere post:
Quote deese:
Er zijn mischien wel meer criminele marokanen dan nederlanders maar dit zijn echter wel voor lichtere vergrijpen.

Het is niet zo zeer dat er meer criminele marokkanen zijn, maar het heeft met je hersenen te maken. Mensen hebben vooroordelen over allochtonen, dat die meer crimineel zijn dan autochtonen. Iedere keer als jij in de krant leest dat een man/vrouw van buitenlandse afkomst een auto heeft gestolen of weet ik veel wat, dan denk jij: ja, zie je wel! Die allochtonen zijn crimineel! Echter, als je het zelfde bericht over een autochtoon leest, dan slaan je hersenen dat 9/10 keer niet op. Je hersenen willen namelijk alleen maar bevestiging van je vooroordeel, en stoten tegensprekingen af. Wilders speelt hier op in door die angst van mensen nog extra te versterken, en daarmee wordt jouw vooroordeel bevestigd.
(Overigens, iedere keer dat ik "je", "jouw" ed zei in dit bericht bedoelde ik niet jouw expliciet, maar half Nederland wat die vooroordelen heeft)

07-06-09 17:50:42 - Quote! - @Invisible
Invisible
Oudgediende


WMRindex: 3.730
OTindex: 5.186
Waarom is dat idioot? Het gebeurd vanzelf op volledig democratische wijze en ik ben nog jong genoeg om dat mee te gaan maken en jij zeker. Een maand of twee geleden was er in Amsterdam een congres van een bepaalde islamitische richting, waarin openlijk over dit onderwerp werd gesproken en men het standpunt verkondigde dat iedere moslim net mmoet doen alsof hij hier integreert, totdat er genoeg zijn en men via het parlement de zaak over kan nemen.

Niets over gehoord verder in welke actualiteitenrubriek dan ook, alleen Elsevier weidde er een stuk aan (waarin de verbazing over het negeren van deze tekenen).

Lees ook de columns van prof Smalhout hierover. De Islam is niet een godsdienst zoals het onze, het is in essentie een volledig maatschappelijk systeem, te vergelijken met communisme etc. Met alle consequenties van dien. Dat niet willen zien is de grootste blunder die alle politiek correcten maken.

NB.: mocht ik over dertig jaar geen gelijk hebben gekregen, zal ik bij leven en welzijn dat van harte toegeven. Ik hoop oiok dat dat moet, dat mijn beeld te pessimistisch was. Want wel gelijk krijgen is niet bepaald een prettig vooruitzicht.

NB.: waarom is een politicus die gewoon zegt wat rond de 45% van het volk denkt een minderwaardige populist? Het is toch in essentie de taak van onze volksvertegenwoordigers om dat te doen wat het volk wil? Waarom is het dan alleen goed als je juist niet zegt wat de mensen denken en het omgekeerde probeert te doen?

07-06-09 17:53:46 - Quote! - @Invisible
Invisible
Oudgediende


WMRindex: 3.730
OTindex: 5.186
Jammer Anouk, maar helaas onzin. Meer dan 50% van de Marokaanse jongeren komt in aanraking met de politie en dat percentage haalt de autochtoon bij lange na niet. Je kan het probleem dan gaan ontkennen, maar daarmee los je het niet op.

Ook vormen allochtonen ca 15 % van de bevolking, maar bestaat de bevolking van gevangenissen voor 60-70% uit die groep. Dat betekent dat we Of een corrupt rechtssysteem hebben dat er enkel op uit is allochtonen te pakken, of dat er werkelijk een probleem is waar je eens wat aan zou moeten doen. Vul maar in wat je denkt dat het antwoord is.

07-06-09 18:03:52 - Quote! - @Kpuc
Kpuc
Oudgediende


WMRindex: 7.557
OTindex: 38.305
S
Edit. Invisible, onderbuikgevoel en onterechte angst. Kijk alleen al naar een Aboutaleb, need to say more? Denk het niet en dat ga ik ook niet meer doen want je bent niet van je stokpaardjes af te brengen, zonde van mijn tijd wie ik beter in nuttiger dingen kan steken.

Edit: Invis, neem hier eens een kijkje. Dan zul je zien hoe dubbel die pruiksmurf bezig is ;)

07-06-09 18:48:34 - Quote! - @ledi
ledi
Oudgediende


WMRindex: 47.811
OTindex: 23.036
S
Pruiksmurf }) }) }) }) _O_ _O_ _O_

Maar inderdaad: GW zaait enkel haat en versterkt de onlustgevoelens aan beide kanten. Het is en blijft een doodenge figuur.

Het is ook niet te vergelijken met de speech van de australische premier. Die stookt niet, die beledigt niet, die vertelt in duidelijke bewoordingen waar men zich in australie aan moet houden.
Daar heeft hij geen Fitna voor nodig en hij veroordeelt ook de Koran niet.
Van mij mag Balkie daar een voorbeeld aan nemen.

07-06-09 18:56:13 - Quote! - @Kpuc
Kpuc
Oudgediende


WMRindex: 7.557
OTindex: 38.305
S
Marfai is van origine een Turkse naam, zijn Oostblokbruidje heeft een dubbele nationaliteit, need to say more? Guess not, en dat doe ik dan ook maar niet meer aangezien Wilderianen toch die bunker voor de kop blijven houden :P

Edit: kijk wat er gebeurt met de macht aan Wilderse idioten.. Wellicht nog maar een voorproefje maar de haat van die ***kerel is al gezaaid :r

08-06-09 14:36:16 - Quote! - @deeese
deeese
Erelid


WMRindex: 2.776
OTindex: 1.242
@invisble

mag ik jou een vriendelijk verzoek doen. partij programma pvv

zou jij deze link willen openen en een keer willen door lezen de inleiding mag je wat mij betreft over slaan. uit joun reactie's leid ik namelijk dat jij nog nooit zijn partij programa gelezen hebt. ik walg er van.

ik heb in mijn klas ook een paar sukkels zitten. die hebben niet eens zijn programa gelezen voordat ze op hem gingen stemmen.

persoonlijk vind ik de Sharia een beter alternatief dan wanneer onze neo nazi hitler alles mag bepalen

- Nieuw artikel 1 van de Grondwet: christelijk/joods/humanistische cultuur moet in Nederland dominant blijven

hier staat dus gewoon dat hij de eerste regel van de grondwet wil schrappen imers dit is het eerste artikel uit onze grondwet

#
Artikel 1

Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.

als je het verkiezings programa van wilders hebt gelezen kom je dus tegen dat hij met de volgende punten dit artikel al overtreed. ik zal er maar niet bij zetten wat ik er van vind maar toch
Quote partij programma geert wilders:

- Denaturalisatie en uitzetting recidiverende (Marokkaanse) straatterroristen met dubbele nationaliteit
- Handhaving artikel 23 van de Grondwet (vrijheid van onderwijs), maar moratorium van 5 jaar op nieuwe islamitische scholen
-Immigratiestop niet-westerse allochtonen (Marokkanen en Turken) voor 5 jaar(zoals je begrijpt is dit discriminatie op grond van afkomst immers amerikanen Canadesen Mexicanen etc zijn nog wel welkom)
- Nieuw artikel 1 van de Grondwet: christelijk/joods/humanistische cultuur moet in Nederland dominant blijven
- Moratorium van 5 jaar op bouw nieuwe moskeeën en islamitische scholen
- Sluiten radicale moskeeën, uitzetten radicale imams
- Verbod op buitenlandse financiering of buitenlandse bestuurlijke invloed moskeeën
- Preekverbod buitenlandse imams, verplichting tot spreken van Nederlandse taal in gebedshuizen
- Afschaffen stemrecht gemeenteraden voor niet-Nederlanders
- Uitvoering motie-Wilders inzake burqaverbod in openbare ruimte
- Verbod hoofddoekjes in publieke functies


dit zijn alleen nog maar de punten die de grondwet overtreden. oftewel wil hij zijn master plan uit voeren moet hij artikel 1 van de grondwet afschaffen

naast deze punten zijn er nog een tiental punten waar ik op tegen ben maar goed dat zijn politieke meningen en hebben niks met discriminatie

de definitie racisme is als volgt
* Wettelijke definities
Quote:

Volgens de Conventies van de Verenigde Naties betekent raciale discriminatie "elk onderscheid, uitsluiting, beperking of voorkeur gebaseerd op ras, huidskleur, afstamming, of nationale of etnische oorsprong die het doel of effect heeft van opheffing of aantasting van erkenning, genieting of uitoefening, op basis van gelijkwaardigheid, van mensenrechten, en fundamentele vrijheden in het politieke, economische, sociale, culturele of enig ander veld van het openbare leven".

[/quote]
als je dus zegt marokkanen en turken het land uit (wat onze neo nazi geert dus letterlijk zegt). ben je gewoon een rasist hoe je het ook wendt of keert


09-06-09 02:54:38 - Quote! - @nietmeer
nietmeer
Quote Invisible:


Wilders en Israël

Wilders heeft van zijn zeventiende tot zijn negentiende in Israël gewoond en in de afgelopen vijfentwintig jaar heeft hij, naar eigen zeggen, zo'n veertig maal Israël bezocht,[4] waar hij o.a. Ariel Sharon en Ehud Olmert ontmoet heeft.

Oorspronkelijk wilde Wilders verhuizen naar de Joodse staat omdat hij vond dat je daar nog 'kon werken voor je geld'.[5] Wilders werkte aldaar in broodfabrieken en een moshav,[6] om met zijn verdiende geld rond te reizen in Israël en omliggende landen. Langzaamaan is hij van Israël gaan houden, of zoals Wilders het zelf in 2003 in een verkiezingstoespraak in Tel Aviv verwoordde: ‘Vele interessante landen in deze regio heb ik de afgelopen jaren bezocht: van Syrië tot Egypte, van Tunesië tot Turkije en van Cyprus tot Iran, maar nergens heb ik dat speciale gevoel van verbondenheid dat ik steeds weer krijg als ik op het Ben Goerion-airport voet op Israëlische bodem zet.


verbaast het jou invisible,dat widlers de neo-nazi, in israel opgeleid is?
Het verbaast mij namelijk niet,want het is israel die al 60 jaar zoals hitler ,de palestijnen van leven,brood,huis,land,vrijheid berooft.

Wat ik nog erger vind,is dat personen zoals jou,die zo naief zijn, neo nazis als wilders de macht in de schoenen schuiven,zonder er teveel bij na te denken,al denk je dat je dat wel doet,heb je het goed mis.

jij denkt moslims,hebben bijenkomsten,en dergelijke,en willen de macht in NL overnemen...omg...NL..??? wat is zo bijzonder aan NL dat de moslims,hier komen generaties wonen,en doen alsof,om NL te over te nemen..? geloof me,bedoel niks mee,maar NL is wel laatste land dat moslims zouden overnemen,mochten ze van plan zijn,ooit iets over te nemen.

kijk,ik ben niet Nederlands,het kan me geen fuck schelen,wat wilders,of balkenende,of wie dan ook,met nl doet. weet je waarom,want er is teveel volk zoals jou,schapen,met hoofd naar beneden,blindelings,de menigte volgen,net als de amerikanen. halve wereld haat amerika,als je jou land ook in hun lijst wilt,moet je vooral stemmen op mensen als wilders.

nu over wilders zelf,ik zal je is wat nieuws vertellen,AIPAC,werd door mensen zoals wilders zo machtig in amerika,amerika danst,zoals israel dat wilt.
wilders,is niets meer dan een verrader. hij verkoopt zijn eigen land,voor israels agenda.
wilders is een israeli pion die hier in NL,de joden meer macht wil,en zal geven.het gaat hem totaal,niet om bestwil van nederland,dat is de enige gezicht die je van hem ziet.hij zal niks meer dan problemen veroorzaken.

wilders is niets meer dan een land verrader.van laagste klasse.

ik hoop,echt van harte,dat hij wint. mensen als jullie,moeten leren,met vallen en opstaan.

09-06-09 07:34:12 - Quote! - @Ikke
Ikke
Oudgediende


WMRindex: 888
OTindex: 29.466
S
Maar goed dat de 70% die niet op Wilders heeft gestemd niet onder dat laatste zal lijden.

09-06-09 22:20:56 - Quote! - @Cee-N-Cee
Cee-N-Cee
Oudgediende


WMRindex: 1.300
OTindex: 15.343
S
Zucht, ik word een beetje moe van dat gekissebis hier.

Wilders de Neo-Nazi
Omid, Geovanni, anderen.
Mocht je denken dat Wilders een Neo-Nazi is dan heb je het mis.
Een Nazi is een National Socialist, eigen volk eerst.
Iedereen die geen eigen volk is, is ondermens, en moet vernietigd worden.

Is een NL'er een Neo-Nazi dan houdt dat onder andere in:
- Joden en moslims brengen een verderfelijk geloof met zich mee, horen niet bij NL (onzin, het jodendom zit gedrenkt in NL), en moeten vernietigd worden.
- gehandicapten zijn minderwaardige mensen en hebben geen recht op leven
- anderskleurigen (lees: donkere mensen), horen hier niet thuis en dienen verwijderd te worden.
Dit is de opinie van een Neo-Nazi.
Wilders uitmaken voor Neo-Nazi is derhalve een grove beschuldiging.

Bovendien is Wilders pro-Israël, en zal daarom niet gauw geneigd zijn de joden te verbannen.

Wilders wil alle moslims weg hebben
Ik geloof niet dat dat zijn intentie is.
Ik heb in de loop der jaren vaak contact gehad met moslims, waarvan ik van een aantal kon zeggen dat het hardwerkende mensen waren die de taal goed meester waren en goeddeels op de hoogte waren van onze cultuur.

Er is natuurlijk ook een andere zijde, en dat is de zijde van de moslims die niet integreren, zich afzetten tegen de maatschappij en rellen en chaos veroorzaken.
Dit is wat wij zien in de media.
Dit is ons beeld van de islam.

Kijk naar het terrorisme, de broeinesten in het midden oosten, de aanslagen, Al Qiada, de Taliban.

De islam is in potentie levensgevaarlijk, net als elk ander geloof sleurt het mensen mee in de visioenen van imams en geleerden.
Voor het goede, en voor het slechte.

De islam op zich is niet haatdragend. Sommige imams zijn dat wel, en misbruiken de koran om hun doel te bewerkstelligen.

Wilders wil zulke types het land uit hebben.
De criminelen, haatdragers, de mensen die ons "veilige" nederland in gevaar brengen.

Het sentiment onder de Nederlandse bevolking is nou eenmaal de angst tegen de islam, een onbekend geloof. En omdat de islam vaak zo negatief in het nieuws is, worden we als maar banger.

Vandaar dat de PVV bestaansrecht heeft.
Wilders gedijd op angst, het is een populist die een antwoord zegt te hebben.
En misschien heeft die dat wel, maar wat hij boven alles doet is de maatschappij polariseren. In kampen zetten van goed en slecht, van Autochtoon tegen Allochtoon, van christen tegen moslim.

Wilders heeft bestaansrecht zolang als dat de angst voor de islam bestaat.

Maar de islam doet er niks aan, ze vervallen in kritiek en haat. Ze verketteren Wilders en NL voor hun kortzichtige en discriminerende meningen tegen de Islam.
Iets wat de PVV stemmers alleen maar bozer maakt.

Het is een vicieuze cirkel. En kan alleen maar doorbroken worden door Wilders ongelijk te geven, door de voedingsbodem weg te halen waarop hij zo welig tiert.

Als de islam van zichzelf zegt dat het denkt te zijn: (namelijk een vredig geloof).
Laat dat verdomme dan ook zien.

10-06-09 17:53:59 - Quote! - @deeese
deeese
Erelid


WMRindex: 2.776
OTindex: 1.242
@Cee n cee

van hitler zijden ze in het begin ook dat het allemaal overdreven was en mein kapf werd ook niet serieus genomen en kijk wat er van gekomen is

Quote:
Een Nazi is een National Socialist, eigen volk eerst.
Iedereen die geen eigen volk is, is ondermens, en moet vernietigd worden.


maar is dat niet wat wilders eigenlijk zegt.

nederland kent al eeuwen christen en joden dus dat is ons volk moslims pas sinds de gast arbeiders daar zet wilders zich tegen af. net zoals alle niet westerse mensen dus hoezo is wilders niet van eigen volk eerst.

wilders is het zelfde toe in staat als hitler. sterker nog hij lijkt akelig op hem hij ziet het deporteren van molsims ook als oplossing van het probleem

als iemand wat hij zegt over moslims zegt over joden is het land te klein. en onthoud

hitler is ook zo begonnen het begon met kleine dingen over een minderheid de joden. toen hij eenmaal aan de macht was ging het verder om homo's zigeuners gehandicapten

11-06-09 10:44:51 - Quote! - @nietmeer
nietmeer
Quote Cee-N-Cee:
- Joden en moslims brengen een verderfelijk geloof met zich mee, horen niet bij NL (onzin, het jodendom zit gedrenkt in NL),


jodendom zit gedrenkt overal en in elke land ter wereld.al zijn ze door de geschiedenis uit meer dan 160 plekken op aarde verbannen.maar het zal vast aan die volkeren gelegen hebben,en niet aan de super heilige joden.

Quote Cee-N-Cee:
Bovendien is Wilders pro-Israël, en zal daarom niet gauw geneigd zijn de joden te verbannen.


hij is onder andere door israel zo hoog opgeklommen hier in NL. hij is van binnen een zionist.een racist,een neo-nazi. niet alles te Letterlijk opnemen,heb geen wiki uitleg nodig voor neo-nazi. geen twijfel over dat hij meer van israel houdt dan van NL.natuurlijk bant ie geen joden.

Quote Cee-N-Cee:
Er is natuurlijk ook een andere zijde, en dat is de zijde van de moslims die niet integreren, zich afzetten tegen de maatschappij en rellen en chaos veroorzaken.
Dit is wat wij zien in de media.
Dit is ons beeld van de islam.


rellen en chaos veroorzaken? graag wat links van de rellen en chaos die plaats hebben gevonden,want heb het allemaal gemist denk ik dan.

jou vertekend beeld is gecreerd door vertekend media.beter stoppe met tv kijken,en achter echte informatie aan gaan. bij een vertrouwd bron.

Quote Cee-N-Cee:
Kijk naar het terrorisme, de broeinesten in het midden oosten, de aanslagen, Al Qiada, de Taliban.


Al-qaida,werd gefinancieerd en gewapend & aan de mahct geholpen door niemand minder dan....VS. en al-qaida was je enig voorbeeld..dus ja...maar ik zal je meer voorbeelden geven.

saddam,aan macht geholpen door...VS.
saddam viel iran binnen met steun van ...VS.
een of ander land,werd gebombadeerd met nuclear bommen,door niemand minder dan...VS

als laatste,zal ik jou is vertellen,door wie,terrorisme,uitgevonden,en uitgevoerd werd,als eerste in de geschiedenis.

dat was door mossad,een autobom,een bom in een gebouw,waar beiden,onschuldige doden vielen,om politieke doeleinden te bereiken.

dit,was de eerste terror aanslag,in de geschiedenis,waar gebruik werd gemaakt,van explosieven,in openbare plekken.

nu over de "terroristen" in iraq,en afghanistan. wat zou jij doen,als duitsland NL binnenviel? een groot macht,tegen dit piep klein landje..

gezien geschiedenis van NL,zoals in de 2e wereld oorlog,zouden veel van jullie Niks doen,of anderen verraden. al waren er wel wat verzetstrijders in ww2,toch mentaliteit anders.

die mensen in midden oosten,gaan dood,als het moet,voor hun land,zoals je al ziet. als je tegen een supermacht moet vechten,dan kon weleens,jou manier van verdedigen,als terrorisme uitzien in de ogen van anderen. maar gezien vanuit hun beeld,is dat het enige wat ze kunnen doen.
japanse kamikaze piloten als je je herinnert,vlogen met vliegtuig en al in amerikaanse oorlogsschepen. dat zijn verzetstrijders,geen terroristen.

terrorist, is een woord,gebruikt om angst te zaaien,en alle onschuldige doden,goed te praten.oorlog tegen terrorisme was een leugen,vandaar dat die term ook niet meer gebruikt wordt sinds bushbush weg is he.
Quote Cee-N-Cee:
De islam is in potentie levensgevaarlijk, net als elk ander geloof

Quote Cee-N-Cee:
De islam op zich is niet haatdragend


wat is het nou??

Quote Cee-N-Cee:
Het sentiment onder de Nederlandse bevolking is nou eenmaal de angst tegen de islam, een onbekend geloof


onbekend,en toch bang.je vindt het haatdragend,en weer niet.en toch is het onbekend zeg je. dat is de echte reden,waarom je bang bent,en iets haatdragend vind,terwijl je het niet eens kent:
Quote Cee-N-Cee:
omdat de islam vaak zo negatief in het nieuws is, worden we als maar banger.

dit is de echte reden,waarom je bang bent,en iets haatdragend vind,terwijl je het niet eens kent,dit was de bedoeling van mainstream media,welke 90% in handen van joden is,wat ook aardig gelukt is. iets eng vinden,haatdragend vinden,zonder dat je zelf achter bent gegaan,wat het eigenlijk is.

Quote Cee-N-Cee:
En omdat de islam vaak zo negatief in het nieuws is, worden we als maar banger.

Vandaar dat de PVV bestaansrecht heeft.


Juist geen bestaansrecht,om die reden.want zoals je zelf al zei,mensen kennen islam niet,alleen van media.

Quote Cee-N-Cee:
Als de islam van zichzelf zegt dat het denkt te zijn: (namelijk een vredig geloof).
Laat dat verdomme dan ook zien.


ik herinner me,geen islamitisch leger die EU of VS binnen gevallen is,of welke ander christelijke land dan ook. ik herinner me, alleen oorlogen,moorden,honger,miljoenen daklozen,kinderen zonder vader en moeder,allemaal door toedoen van christelijke landen.

Wie moet Wat bewijzen? DOE normaal ja.

en ik heb het niet eens over gehad,hoe gevoelloos,hoe onmenselijk, het westerse landen,al 60 jaar lang ,toekijkt, hoe palestijnen onder een nazi regime leven. de grootste gevangenis op de aarde,Gaza.

1.4 miljoen palestijnen,waarvan,750 duizend,afhankkelijk is van voedselbonnen,DAGELIJKS,voor de afgelopen 60 jaar lang.

jullie keken allemaal toe,of eigenlijk niet eens. jullie negeren het hele palestina gebeuren.want immers,de joden,zijn Heilig.

is er enige misdaad,in het bestaan van de mensheid,waarop cel straf staat,als je het gebeuren onderzoekt? JA. holocaust,dar mag je niet over twijfelen,geen vragenstellen,vooral niet over hoe en waarom de ww1 en 2 begon,en zeker,gaan we het niet hebben,over de schuldigen,achter die 2 oorlogen,want het waren,zeker Niet,de heilige joden zelf.

nou ben ik uitgeluld,ga ik wat nuttigs doen:ja

11-06-09 21:29:19 - Quote! - @deeese
deeese
Erelid


WMRindex: 2.776
OTindex: 1.242
@omid

het is ondertussen toch bekend dat 9-11 de pearlharbor van de 21ste eeuw is

netzoals amerika wist dat pearharbor aangevallen werd (alle belangrijke oorlog schepen waren er al weg er lagen alleen nog barrels ook was er veel minder volk dan normaal op de been)

is 9-11 ook door de amerikaanse overheid in secene gezet. als je het mij vraagt zijn de ware terroristen nog steeds de cristenhonden. die echter de schuld bij de moslims proberen te leggen

12-06-09 00:02:49 - Quote! - @Cee-N-Cee
Cee-N-Cee
Oudgediende


WMRindex: 1.300
OTindex: 15.343
S
Quote omid:
Quote Cee-N-Cee:
- Joden en moslims brengen een verderfelijk geloof met zich mee, horen niet bij NL (onzin, het jodendom zit gedrenkt in NL),

jodendom zit gedrenkt overal en in elke land ter wereld.al zijn ze door de geschiedenis uit meer dan 160 plekken op aarde verbannen.maar het zal vast aan die volkeren gelegen hebben,en niet aan de super heilige joden.
Dat is niet waar, het jodendom zit niet overal ter wereld. Maar in de westerse samenlevingen en in het midden oosten komt dit geloof relatief veel voor.

En natuurlijk zijn de joden niet onschuldig, maar dat is niemand in een conflict.

Quote omid:
Quote Cee-N-Cee:
Bovendien is Wilders pro-Israël, en zal daarom niet gauw geneigd zijn de joden te verbannen.

hij is onder andere door israel zo hoog opgeklommen hier in NL. hij is van binnen een zionist.een racist,een neo-nazi. niet alles te Letterlijk opnemen,heb geen wiki uitleg nodig voor neo-nazi. geen twijfel over dat hij meer van israel houdt dan van NL.natuurlijk bant ie geen joden.

Pardon? ik vind het nogal simplistisch om iedereen die iets met israël van doen heeft een zionist te noemen, en omdat hij toevallig iets met dat land te maken heeft is nog geen reden om hem zoveel steun te geven. Das echt een kul argument. Alsof de joden de touwtjes in handen hebben.

Quote omid:
[quote=Cee-N-Cee]Er is natuurlijk ook een andere zijde, en dat is de zijde van de moslims die niet integreren, zich afzetten tegen de maatschappij en rellen en chaos veroorzaken.
Dit is wat wij zien in de media.
Dit is ons beeld van de islam.


rellen en chaos veroorzaken? graag wat links van de rellen en chaos die plaats hebben gevonden,want heb het allemaal gemist denk ik dan.


Nooit gehoord van terrorisme, aanslagen? zijn dat geen rellen en chaos?
Nooit gehoord van woedende menigten die mensen ter plekke lynchen omdat ze iets gedaan zouden hebben, en alles uit naam van Allah? kijk eens naar een andere zender dan al Jazeera.

Quote omid:
Quote Cee-N-Cee:
Kijk naar het terrorisme, de broeinesten in het midden oosten, de aanslagen, Al Qiada, de Taliban.


Al-qaida,werd gefinancieerd en gewapend & aan de mahct geholpen door niemand minder dan....VS. en al-qaida was je enig voorbeeld..dus ja...maar ik zal je meer voorbeelden geven.


Kuch, ik noemde de taliban.
En ze zijn niet op die manier aan de macht gekomen, maar ze hebben in de jaren 70 en 80 wel wapens en geld gekregen van de VS, dit omdat de VS niet wou dat de Sovjet-Unie de macht zou krijgen over dat land. Uiteindelijk zijn veel van de strategieën die door de VS zijn gehanteerd uiterst twijfelachtig te noemen.

Want zoals je hieronder al zegt, niet alleen in Irak is Saddam door de VS in het zadel geholpen, veel andere naties zijn lange tijd poppen geweest van de VS, totdat ze zich tegen het land gingen verzetten.
En wat heeft dat land die gebombardeerd met een nucleaire bom te doen met islam en terrorisme? Het enige land ter wereld wat gebombardeerd is met kernbommen is Japan.

Quote omid:
saddam,aan macht geholpen door...VS.
saddam viel iran binnen met steun van ...VS.
een of ander land,werd gebombadeerd met nuclear bommen,door niemand minder dan...VS

gezien geschiedenis van NL,zoals in de 2e wereld oorlog,zouden veel van jullie Niks doen,of anderen verraden. al waren er wel wat verzetstrijders in ww2,toch mentaliteit anders.

die mensen in midden oosten,gaan dood,als het moet,voor hun land,zoals je al ziet. als je tegen een supermacht moet vechten,dan kon weleens,jou manier van verdedigen,als terrorisme uitzien in de ogen van anderen. maar gezien vanuit hun beeld,is dat het enige wat ze kunnen doen.
japanse kamikaze piloten als je je herinnert,vlogen met vliegtuig en al in amerikaanse oorlogsschepen. dat zijn verzetstrijders,geen terroristen.


Kamikaze-piloten zijn geen terroristen, want terrorisme is per definitie gericht om angst aan te jagen. Kamikaze acties waren de laatste wanhoopsdaden van een bijna verslagen leger. En de kamikaze piloten waren simpelweg geïndoctrineerd, op dezelfde manier als de Taliban en Al Qaida hun mensen indoctrineren.

Quote omid:
terrorist, is een woord,gebruikt om angst te zaaien,en alle onschuldige doden,goed te praten.oorlog tegen terrorisme was een leugen,vandaar dat die term ook niet meer gebruikt wordt sinds bushbush weg is he.


Wat moest bush anders doen, niks doen, stil zitten en het land in brand zien vliegen? Dat hij een oorlog is begonnen is logisch. En terrorisme is niet een woord om onschuldige doden goed te praten, want met geen enkel woord kan je alle mensen die zijn gestorven door terroristen goed praten.

Quote omid:
Quote Cee-N-Cee:
De islam is in potentie levensgevaarlijk, net als elk ander geloof

Quote Cee-N-Cee:
De islam op zich is niet haatdragend


wat is het nou??

Zoals ik het zeg. De Islam is in potentie levensgevaarlijk, net als elk ander geloof.
De islam, als in Koran, is net zoals de bijbel op zich niet haatdragend, maar de mensen die het aan de massa vertolken kunnen dat wel zijn.

De PVV ziet dit verschil niet, en ziet de Islam als hét probleem. Terwijl de imams het probleem vormen.

Quote omid:
Quote Cee-N-Cee:
En omdat de islam vaak zo negatief in het nieuws is, worden we als maar banger.

Vandaar dat de PVV bestaansrecht heeft.


Juist geen bestaansrecht,om die reden.want zoals je zelf al zei,mensen kennen islam niet,alleen van media.

Juist wel bestaansrecht, als mensen zich meer in de Islam zouden verdiepen dan zouden ze misschien een andere conclusie trekken. Maar dat doen ze niet, ze nemen klakkeloos van meneer Wilders over wat hij zegt.
Veel mensen verdiepen zich niet in een probleem, maar zeggen maar wat.

Quote omid:
Quote Cee-N-Cee:
Als de islam van zichzelf zegt dat het denkt te zijn: (namelijk een vredig geloof).
Laat dat verdomme dan ook zien.


ik herinner me,geen islamitisch leger die EU of VS binnen gevallen is,of welke ander christelijke land dan ook. ik herinner me, alleen oorlogen,moorden,honger,miljoenen daklozen,kinderen zonder vader en moeder,allemaal door toedoen van christelijke landen.

Oh, goh. Laat me eens denken... Hm.

Wat deden de turken in het verleden nog maar weer tegen de koerden? Oh ja, vermoorden.
Wat deed Irak nog maar weer met de koerden? Oh ja, hetzelfde als Turkije.
Oh, wie vlogen er nog maar weer het WTC binnen, dat waren toch christenen? Nee wacht, dat waren moslims.
Wie blazen zich regelmatig aan stukken in landen zoals Indonesië, Pakistan, Afghanistan, Irak, etc?
Moslims.

En wat is een Jihad nog maar weer? Juist ja. Een heilige oorlog.

Dus ook al hebben de islamitische landen geen westerse landen aangevallen, iets wat nogal onverstandig is aangezien de westerse landen een enorm overwicht hebben, zijn de moslims wel degelijk bezig met een oorlog, een oorlog waarbij bovendien meer burgers dood gaan dan militairen. Een nogal smerige oorlog dus.

Dus.

Quote omid:
Wie moet Wat bewijzen? DOE normaal ja.

en ik heb het niet eens over gehad,hoe gevoelloos,hoe onmenselijk, het westerse landen,al 60 jaar lang ,toekijkt, hoe palestijnen onder een nazi regime leven. de grootste gevangenis op de aarde,Gaza.

1.4 miljoen palestijnen,waarvan,750 duizend,afhankkelijk is van voedselbonnen,DAGELIJKS,voor de afgelopen 60 jaar lang.

jullie keken allemaal toe,of eigenlijk niet eens. jullie negeren het hele palestina gebeuren.want immers,de joden,zijn Heilig.

is er enige misdaad,in het bestaan van de mensheid,waarop cel straf staat,als je het gebeuren onderzoekt? JA. holocaust,dar mag je niet over twijfelen,geen vragenstellen,vooral niet over hoe en waarom de ww1 en 2 begon,en zeker,gaan we het niet hebben,over de schuldigen,achter die 2 oorlogen,want het waren,zeker Niet,de heilige joden zelf.

Klets niet, de wereld kijkt niet toe, de VS en Europa hebben jarenlang bemiddeld om een bestand te krijgen tussen Israël en palestina, ooit gehoord van het Oslo verdrag? Waar vond dat plaats? Juist ja, in Oslo.

De westerse wereld doet er heel veel aan om die 2 landen samen te brengen, en ik ga Israël echt niet verheerlijken, want die is ook ronduit smerig bezig. Ik ben vaker voor de palestijnen dan voor Israël, dus noem me geen zionist, en noem de westerse wereld dat ook niet, want dan heb je het dus gewoon fout.

12-06-09 12:34:24 - Quote! - @No_u
No_u
Senior lid

WMRindex: 348
OTindex: 477
Quote Invisible:
Het is een raar artikel. ZO wordt gesteld dat Wilders artikel 1 wil afschaffen, maar sorry hoor dat is nu net wat degenen tegen wie hij ageert willen afschaffen.

Het is werkelijk niet te geloven hoe Wilders alles in de schoenen geschoven krijgt wat degenen over wie hij het heeft bij uitstek doen, wereldwijd en met vele miljoenen.

Honderden miljoenen mensen zuchten onder het bewind en de repressie/dictatuur/discriminatie etc door hen waarvan Wilders wil voorkomen dat ze het ook hier invoeren en wat doen de politiek correcten: Wilders beschuldingen dat hij dat zou willen wat die anderen doen.

Dat het na alles wat er gebeurd is nog mogelijk is dat mensen zo blind zijn.


jij bent blind, als je denkt dat:
1. dit een reeel probleem is / de komende 10 jaar wordt in NL
2. je denkt dat dat het grootste probleem is op dit moment (kijk eens wat een belachelijk milieubeleid de PVV heeft, om maar eens iets te noemen). De PVV heeft slechts 1 van hun partijdoelen goed uitgewerkt, de rest is pure rotzooi. (nog even los van alle standpunten gezien)

12-06-09 17:39:43 - Quote! - @deeese
deeese
Erelid


WMRindex: 2.776
OTindex: 1.242
Cee-N-Cee

welke aanslag in in nederland gepleegt door molims

je begint je zelf tegen te spreken

eerst praat je over terrorisme en dan over oorlog wat is het nu

als je praat over onredelijk veel burger slachtoffers praat snap ik niet hoe je molslims durft te gebruiken ipv van molsims

bij de aanslagen van moslims in westerse landen zijn nog geen 5000 doden gevallen een schrijntje vooral vergeleken met de burger doden die de cristenhonden gemaakt hebben uit "verdediging"

honderdduizenden doden in Irak door hele steden die plat gegooid zijn afganistan het zelfde. en jij durft moslims en terroristen met elkaar te vergelijken? blijkbaar heb jij het leven niet begrepen

het enige echte kwaad zijn de cristenenen maar daar hoor je niemand over waarom niet? ze zijn zelf geen haar beter in elke cristenen schuld een potentieele terrorist.

nee dappere jongen zijn die cristenen met vele betere wapens en een overmacht aan soldaten durfen ze een land als irak en afganistan wel binnen te stappen iedereen die niet wil luisteren dood schieten

maar als er dan een moslim wat terug doet is de wereld te klein en wordt er schade gesproken

12-06-09 17:42:34 - Quote! - @Kpuc
Kpuc
Oudgediende


WMRindex: 7.557
OTindex: 38.305
S
Sommige quotes zijn aardig verwipt geloof ik dus ik kan hier geen hout meer van snijden 8-)

12-06-09 17:45:11 - Quote! - @sjatter
sjatter
Oudgediende


WMRindex: 10.025
OTindex: 7.180
T S
De verkiezingen zijn afgelopen, de boel gaat op slot.

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren!

1 2 3 4 5 6 7 8 [9]

WMRphp ver. 7.1 secs - Smalle versie - terug naar boven