WaarMaarRaar.nl gebruikt cookies om WMR en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. WMR deelt informatie over je gebruik van WMR met partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van gebruik van hun services. Meer informatie...

Akkoord - Weigeren


hr
jaargang -19 - laatste artikel 6-6 18:00 - 65110 artikelen - nu online 12 bezoekers -

Home
Opmerkelijk beeld
Forum
Lid worden

Leden
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login onthouden

Login via:
Wachtwoord vergeten.

© Een concept van
Media Voogel 2002-2020
Voorwaarden & huisregels

Het Forum

· [MED] Mededelingen
· [SUG] Suggesties
· [M&S] Moppen/Spelletjes
· [CUL] Kunst & Cultuur
· [OFT] Offtopic
· [G&C] Games & Computers
· [WMO] Wat me is overkomen
· [VDS] Vragen des levens
· [POL] Politiek
· [CON] Consumenten forum


'wat me is overkomen' - 'wat me is overkomen' - 'wat me is overkomen'


[1]

Gezondheid

02-08-07 14:46:47 - Quote! - @heraux
heraux
Oudgediende


WMRindex: 9.537
OTindex: 27.258
T S
Digicam en borstkanker, een goede combi..
Meer hierover

02-08-07 15:07:38 - Quote! - @heraux
heraux
Oudgediende


WMRindex: 9.537
OTindex: 27.258
T S
Quote CZ Premie:


In deze tijd van (bouw)vakantie en rust, blijken het juist drukke tijden voor verzekeraar CZ. En dat heeft weinig met toeristische schadeclaims van doen. Volgens een bericht van de regionale TV zender Omroep-Brabant is (zorg)verzekeraar CZ precies nu een grote lobby-actie in "het Haagsche" gestart, om politici te bewerken een wetswijziging te forceren ten faveure van de verzekeraar ten koste van de cliënten. Wij allemaal.

Verzekeraar CZ wil dat mensen zoals rokers, drinkers en dikkerds gestraft moeten worden voor hun ‘ongezonde’ levensstijl en wil ze daarom meer premie laten betalen dan anderen. Dit met het argument dat deze groepen veel meer (ziekte)kosten genereren, en dat mede hierdoor de gezondheidszorg onbetaalbaar dreigt te worden. En we konden er natuurlijk op wachten; ook de landelijke staatszender pakte het onderwerp gisterenavond op met een uitzending over een plaatsje in Texas - Amerika, waar de meeste en allerdikste mensen van de wereld wonen. De voorzitster van een obisitas vereniging in Nederland werd om commentaar gevraagd.

meer vrijheid

24-08-07 16:08:37 - Quote! - @manoukV
manoukV
Senior lid

WMRindex: 168
OTindex: 116
Wnplts: Hilversum
Wat zou de premie dan wel niet worden?
hoeveel % van de mensen zijn er te dik, roken en driken?

Zo kan ik ook verzekeraar worden...

Het is al zo K om verzekerd te worden als je iets hebt...

24-08-07 16:17:17 - Quote! - @WMR-kok
WMR-kok
Oudgediende


WMRindex: 5.850
OTindex: 106.950
S
8O Aha, wordt ik voor de zoveelste keer genaaid. Ik rook, ik ben dik, en ik ben ziek. Maar het ziek zijn is niet het gevolg van het roken. En dat ik dik ben is een gevolg van mijn ziekte.
Nog even, en dan wordt ik eruit geflikert uit de zorgverzekering omdat ik teveel kost.:[

05-09-07 14:34:06 - Quote! - @manoukV
manoukV
Senior lid

WMRindex: 168
OTindex: 116
Wnplts: Hilversum
Dat ken ik

Mijn arts zei laatst dat ik serieus moet gaan afvallen... terwijl ik hem net verteld had dat ik sinds ik nieuwe pijnmedicatie heb in 2 maanden tijd 10 kilo was aangekomen...

En ik moest ook maar meer gaan sporten, en therapie volgen, en eigenlijk ook maar minder gaan werken en dan waarschijnlijk ook stoppen met mijn studie, want waar moet ik anders de tijd vandaan halen om alles te doen wat hij zegt?

Maar mijn pijn komt niet door mijn fm...

:nee af en toe weet ik het niet meer

05-09-07 18:42:17 - Quote! - @heraux
heraux
Oudgediende


WMRindex: 9.537
OTindex: 27.258
T S
tja, therapie is een goede start en is een nogal breed begrip - een dieet kan een therapie zijn, veel wandelen en fietsen ook - een goed gesprek om aan spanningen te werken kan veel goed doen.

Even een vakantie of een rustpauze..
of iets aan je omgang en relatie werken - knelpunten zijn er overal - een goed gesprek met een psychologe kan wat naar boven brengen en verduidelijken.

Even naar de doktor voor een bloedtest is niet alleen goed voor een onderzoek - maar maakt je ook zichtbaar bij de arts - als je daar je problemen kunt duidelijk maken - een slechte relatie met je huisarts kan ook een punt van aandacht zijn.

Verder zijn er veel interesante bronnen en fora waar je anoniem als nodig, je problemen kunt ventileren - soms is dat ook weer een middel om de spanning wat te verlagen..

Als je dagelijkse zaken hebt.. schrijf ze eens op in een soort journaal - het bijhouden kan handig zijn om dit later aan een specialist te kunnen voorleggen - als je dat zinnig vind.

Verder ben je zelf de bron van informatie. Bespreek het niet te veel met je zelf.

Geen zin meer in de reguliere aanpak, misschien zoek je meer geestelijke diepgang - en wil je iets weten over je zelf. Er zijn veel zaken die invloed hebben op ons functioneren.
Vooral onze voorstelling en waardeschatting is belangrijk.

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren!

[1]

WMRphp ver. 7.1 secs - Smalle versie - terug naar boven