Het viel het Britse stel Mark en Becky op dat de verhuizers zo verbazingwekkend effectief waren. Binnen 45 minuten waren al hun bezittingen ingepakt, maar ze hebben ze daarna ook niet meer teruggezien.

De twee waren het verhuisbedrijf van ene Lee Green via Facebook op het spoor gekomen en besloten Green in te huren. Het eerste gedeelte van de verhuizing verliep dus erg voorspoedig. "We moeten opschieten, we hebben nog andere klussen vandaag", reageerden de verhuizers nog op complimenten van het koppel.

De afloop laat zich raden. Eenmaal aangekomen bij de nieuwe woning, bleef het angstvallig stil. Mark en Becky stonden buiten te wachten maar de verhuiswagen kwam nooit opdagen. Na een uur drong het tot de twee door dat er iets goed mis was.

Een snelle check wees uit dat Lee Greens bedrijf helemaal niet bestond. Ze hadden een crimineel ingehuurd om al hun bezittingen te stelen! De schade loopt in de vele duizenden euro's. In een leeg huis, zonder enig meubelstuk, kleding of wat dan ook, probeert het gezin het leven weer op te pakken.